cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
Poradim vam-pyjte vola tekutim,nesladenych,denne 3l,voda s citronom..........caute
lucka odkial si?
dievcata ja navrhujem....RANAJKOVAT!!!! zarucene pomaha!
dajme nejake stretko!
tymto sa pripajam mile damy. ale pozor ja som nenazrana! :-))))
ja tiez drzim tu 90 dnovku, 14 den mam pred sebou a som taky spokojna....zatial takmer 5 kg dole...este to neni az tak vidiet, akurat mi gate padaju..:)Juuuj, ale vela dni este pred sebou mam...ale uz som si celkom zvykla, aj celkom poctiva som..:) a hlavne som rada, ze sa mi zlepsila stolica, citim viac energia a najhlavnejsie...zacala som konecne nieco so sebou robit!!!! ved som pred dietou vazila 82 kg (vyska 172 cm)ked budem mat 65 som spokojna.....tak vela stastia vsetkym...aj mne...:)
ahojte, ja uz cvicim asi mesiac aj tyzden patkrat do tyzdna asi hodinu a trikrat denne jem, obcas si doprajem aj daco sladke lebo bez toho to nejde zatial som schudla pat kil zda sa mi to malo..nejak sa ta vaha nechce pohnut dolu ale napriek tomu to nevzdavam a cvicim dalej....snaaaaaad
Baby, ak chcete schudnut odporucam 90 - dnovu odlisovaciu dietu! Drzim ju uz 25 dni a som s nou nadmieru spokojna! Je vazne super a mozete papat vsetko!!!!!!