cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
to si dam len 2 palacinky alebo 3... baby ja musim nieco so sebou robit...tak pekne som sa drzala, ale posledne dva dni sa prezieram jak blba...
a tak pár palaciniek,sem tam prehrešok není zlý a tiež potrebuješ nejaký cukor, bez toho sa to nedá
jaaj tak..no ale na veceru nie je dobre papat sladke,iba vynimocne,tak neviem no;o)
Lianka...no to aj ja, tiež čo zbačím a k čomu mám nejakú dobrú radu. Tak pekný víkendík.
Nanulienka...áno, schvaľujem. A čo tá tvoja diéta ťa už nebaví? Či teraz sú akože 2týždne normálneho stravovania?
zajtra ale idem domov, a mamina mi spravi na veceru palacinky... ona nechce az chudnem, vieees?
ano,toto forum je uz na tretom mieste;o))))
tak podla mna skor na ranajky tie palacinky a na veceru kasu
toto forum je najlepsie...a cvicit uz dnes nebudem lebo ma boli cely clovek po tom aerobicu.
no prispievam obcas kam sa mi zachce;o)ale pravidelne len sem,tu mam stanocisko;o)
balim sa,musim upratat izbu-idem na vikend prec,nebude tam pc,tak az v nedelu vecer sem najskor mozem skocit..zatial sa mi opatrujte;o)
preco mi to tu vzdy viackrat vypise co som tu napisala? Tak ok, ja to dojem a od zajtra budem podstiva... zajtra na ranajky si dam ovsenu kasu, na obed nejake vajicka a zeleninu a na veceru palacinky....ok? Schvalujete?