schudnem pri tejto diete 5 kil za tyzden

Príspevok v téme: schudnem pri tejto diete 5 kil za tyzden
13rihanna13

takze 7.00poznate tie suchare,taky chlieb,ale je to velmi dietne,no tak z toho 2 platky dalej10.00to iste13.00vitalinea16.002 platky sucharov a vela mineralky asi 3 litre schudnem takto 5 kil ?prosim nechcem nejake poucovanie ze je to nevhodne ze tam nemam vitaminy a podobne somariny,p.s;cvicim 4krat do dna

moniqa87

nikto, drzim ti palce aby si sa z toho dostala a snad sa niektori aj z tvojich chyb poucia skor akoby mali trpiet

nikto

tiez som takto zacinala a teraz sa uz nachadzam vo fore "anorexia / bulimia", dufam ze sa tam ty nedostanes:( takze radsej zmen smerovanie ktorym ides, kym sa este da

moniqa87

to je dobrovolne zabijanie vlastneho organizmu a potom keby si sa chcela vratit k normalnemu kolobehu tak priberies este viac ako si mala a dostanes sa tak isto do zacarovaneho kruhu anorexie a bulimie, treba brzdit a chudnut pomaly

dada

ahojte...=)) rada by som vas poprosila ak poznate nejaku dietu ci by ste mi ju poslali na moj mail...na konci sk.roka som sa s kamoskou dohodla ze musim schudnut ale mne to stale akosik nejde..=(( bola by som vam velmi vdacna...

denisa

Pred mesiacom som mala menší úraz a z tohoto dôvodu nemôžem cvičiť.Mám obmedzený pohyb a samozrejme, že za tento čas som pribrala asi 4kg. Som z toho nešťastná.Sú v takýchto prípadoch účinné masážne prístroje?Ako sa mám vrátiť k pôvodnej váke, ked sa nemôžem hýbať?Veľmi sa mi spomalil metabolizmus.Prosím o radu.Dakujem.

13rihanna13

schudla som za 1.den1.5 kil a druhy kilo a kilo kilo a potom pol kila hihi a som teraz omnoho krajsia hiji:-)