takze 7.00poznate tie suchare,taky chlieb,ale je to velmi dietne,no tak z toho 2 platky dalej10.00to iste13.00vitalinea16.002 platky sucharov a vela mineralky asi 3 litre schudnem takto 5 kil ?prosim nechcem nejake poucovanie ze je to nevhodne ze tam nemam vitaminy a podobne somariny,p.s;cvicim 4krat do dna
schudnem pri tejto diete 5 kil za tyzden
schudnut sa da aj inak.To nema zmysel.Iba znovu priberiez
moniqa velmi dakujem! no to by som si aj ja priala, aby bolo stale menej a menej dievcat s touto poruchou:(
nikto, drzim ti palce aby si sa z toho dostala a snad sa niektori aj z tvojich chyb poucia skor akoby mali trpiet
tiez som takto zacinala a teraz sa uz nachadzam vo fore "anorexia / bulimia", dufam ze sa tam ty nedostanes:( takze radsej zmen smerovanie ktorym ides, kym sa este da
to je dobrovolne zabijanie vlastneho organizmu a potom keby si sa chcela vratit k normalnemu kolobehu tak priberies este viac ako si mala a dostanes sa tak isto do zacarovaneho kruhu anorexie a bulimie, treba brzdit a chudnut pomaly
Pred mesiacom som mala menší úraz a z tohoto dôvodu nemôžem cvičiť.Mám obmedzený pohyb a samozrejme, že za tento čas som pribrala asi 4kg. Som z toho nešťastná.Sú v takýchto prípadoch účinné masážne prístroje?Ako sa mám vrátiť k pôvodnej váke, ked sa nemôžem hýbať?Veľmi sa mi spomalil metabolizmus.Prosím o radu.Dakujem.
schudla som za 1.den1.5 kil a druhy kilo a kilo kilo a potom pol kila hihi a som teraz omnoho krajsia hiji:-)