takze 7.00poznate tie suchare,taky chlieb,ale je to velmi dietne,no tak z toho 2 platky dalej10.00to iste13.00vitalinea16.002 platky sucharov a vela mineralky asi 3 litre schudnem takto 5 kil ?prosim nechcem nejake poucovanie ze je to nevhodne ze tam nemam vitaminy a podobne somariny,p.s;cvicim 4krat do dna
schudnem pri tejto diete 5 kil za tyzden
49 a 156cm, to si chuda baba tak preco blbnes? vidno ze si nastastie nemala v zivote vazne problemy,kasli na to pekne cvic dalej raz denne a max 6 dni za tyzd. lebo bez rege svalov je to prd platne a ziadny efekt. budes mat super pocitnaladu, zdravu stravu k tomu a ked si na to zvyknes tak ti moze vela ludi iba zavidiet..drtzim paste
Dnes som tu prvy raz, a mam celkom iny problem kvoli ktoremu som tu.
K tomu chudnutiu ti drzim palce ! Ak sa budes takto stravovat a cvicit len jeden tyzden, verim ze ti to neublizi a budes aspon spokojna, ze si nieco pre svoju spokojnost urobila. Mam to vyskusane aj sama, ze aj ked som bola superstihla potrebovala som si vahu udrzat a kazde kilo navyse sa mi zdalo ako tona . Viem ta pochopit aj ked podla tych udajov ktore pises si uz stihla aj teraz. Ak padne z tvojej vahy 5 kil dole, mozno sa budes pacit sebe ale uz nikomu inemu. Tak len pekne chudni a vydrz !
156cm, 49kg = 20,1 BMI = Normalna vaha
156cm, 44kg = 18,1 BMI = Podvaha
Skus si to nahodit do kalkulacky BMI: www.zdravie.sk
Vysvetlis nam tu logicky, ze preco chces chudnut?
Takze takto, cvicenie 4x do dna, ma urcite katabolicky ucinok a regeneracia svalov je hmm nemozna! ked pozeram na tu tvoju stravu! BLOBOST! Ked sa chces dostat do nemocnice, tak schudnes aj 10 kil! Veelmi zla dieta s tym cvicenim..Rano Vitalinea + ovocie (banan, jablko, ...)+mlieko, alebo voda, ci uz mineralka. jec viac krat do dna, male kusy..neboj sa kuracieho masa a rize na obed. Fakt potrebujes viac energie, ale cvic max. 2x do dna. ver mi, schudnes, len bud trpezliva!
A mna by zaujimalo to Tvoje cvicenie 4x do dna. Kolko minut, resp. hodin to je spolu za den?
Nebud blba ,mas urcite akurat a uvedom si,ze najprv schudnes v prsiach a ostatne je daleko za nimi , takze sa uvedom lebo bez prrs budes ako moj mladsi brat
nie pat kil za tyzdne sa schudnu neda lebo za jeden den mozes schudnut maximalne pol kila ajtak drzim palce