mam jeden problem, ktory sa taha uz asi rok, na zaciatku som ani nevedela, ze mam na brade nejake ploche bradavicky, az kozmeticka mi povedala ze tam mam nieco co sa neda vycistit, ani dat von, tak ze mam skusit dusik, nakoniec som bola na laseri, potom sa mi to 2 krat tolko rozsirilo, potom som bola 3 krat na rozskrabavani, potom este 2 krat na laseri, vytrpela som si tolko bolesti a efekt ziaden, dokonca je to horsie...cely rok chodim z rozdrbanou bradou, psychicky mi je z toho uz zle a ta bolest ani nehovorim pri tych zakrokoch, prosim pomozte mi ako sa ich zbavit, co robim zle, ked som SI UZ TOLKO VYTRPELA, chcem to dotiahnut do dobreho konca, nech to vsetko nebolo len tak pre nic...mate niekto skusenosti? pomozte mi, lebo to sa uz neda zvladat, ked vam niekto satel trvdi ze je to posledny zakrok, potom sa to mesiac hoji a odznova, odznova, odznova to iste dookola...na zaciatku bola moja brada relativne ok, nikto si nic nevsimol, teraz je to hruza:(
zie hnusne bradavicky ma nicia, pomozte
prave som tu citala ze niekomu na bradavice pomohla biolampa. uz si to vyskusala? drzim palceky
viem ze je to nechutne ale skus si ich potierat menstruacnou krvou urcite sa stratia mam vyskusane mam to od jednej bilynkarky :-)
nechodíš náhodou na ŽU? lebo jedna taká bradavicova hrôza tam straši:)
nevei mi niekto pomoct ako sa toho zbavit ja uz nevladzem a este k tomu je to na tvari:(
sne27 dakujem za pdoporu, ale ja to uz nezvladam:(, psychicky ma to ubija, ako ked sa zo ziadneho problemu vyrobi velky:(, no ale taky je asi zivot...neveim ci sa toho niekedy zbavim
lencok, skus zmenit lekara, najdi si nejakeho ineho,aj sukromneho, a uprimne sa mu zdvover ako s tym od zaciatku bojujes.mozno je pricina niekde vnutri, nech ta vysetri a konecne prides na to preco sa ti stale robia. vela stastia
babulky to je fajn ze vam to nakoniec zmizlo, no ja neveim kde je u mna problem, mam pocit ze z nicoho sa spravila mega problem, na zaciatku v podstate nic a neviem ci tym zoskrabavanim sa preniesli alebo co, ale ved mi to robil odbornik, tak hadam vie co robi!!!kebyze viem ako to je nikdy do toho nejdem...neskoro plakat nad rozliatym mliekom, ja potrebujem riesit tento problem a ked som sa uz raz na to dala, cert by bol v tom aby som sa toho nezbavila, len neviem ako dalej...ci to nechat na pokoji alebo posluchat odbornika a stale dookola to davat prec
mala som bradavice na pate pomerne vela ich bolo, nevedela som sa ich zbavit asi rok, vypalovali mi to dusikom, uz aj sestricka mi hovorila, ze sa toho nejak neviem zbavit az raz sla som si to dat vypalit tradicne o tyzden som sla k moru, kde mi to sol vypalila znova, takmer som nemohla chodit a oni zmizli, od tej doby sa mi objavila jedna este ale uz som na to kaslala ze vypalovat a nakoniec zmizla sama. tj moja story ohladne bradavic...
ahojte kocky, ja uz som to asi do nejakej temy pisala, tiez som mala na tvari male ploche bradavicky, na cele, na licach aj na brade. nebolo ich skoro ani vidiet, ale raz som si jednu zlupla, myslela som si ze je to vyrazka, a ona mi narastla behom niekolkych dni a bola vacsia a vacsia, bolo ju vidno, ze ju mam, tak som isla za mojim lekarom a ten mi ju odstranil vo februari tohto roku dusikom, jazva sa mi pekne zahojila a na tom mieste sa mi uz bradavica neobjavila. na tie male som uz davala pozor, neskrabala som ich a tak ako pisala julka, same mi zmizli, vsimla som si v auguste, ze ich nemam, takze pevne nervy a vela stastia
Ahojte! Lencok nemyslím že to bolo neuvážené,lekári ti mali poradiť a určite nieje tvoja chyba ako to dopadlo.....Aj ja mám strašne vela bradavičiek,hlavne na chodidlách a pár na rukách .Nieje ich velmi vidieť ale snažím sa ich zbaviť no stále sa vracajú...Vraj kto to má raz v sebe sa toho nezbaví....Držím palce...