mam jeden problem, ktory sa taha uz asi rok, na zaciatku som ani nevedela, ze mam na brade nejake ploche bradavicky, az kozmeticka mi povedala ze tam mam nieco co sa neda vycistit, ani dat von, tak ze mam skusit dusik, nakoniec som bola na laseri, potom sa mi to 2 krat tolko rozsirilo, potom som bola 3 krat na rozskrabavani, potom este 2 krat na laseri, vytrpela som si tolko bolesti a efekt ziaden, dokonca je to horsie...cely rok chodim z rozdrbanou bradou, psychicky mi je z toho uz zle a ta bolest ani nehovorim pri tych zakrokoch, prosim pomozte mi ako sa ich zbavit, co robim zle, ked som SI UZ TOLKO VYTRPELA, chcem to dotiahnut do dobreho konca, nech to vsetko nebolo len tak pre nic...mate niekto skusenosti? pomozte mi, lebo to sa uz neda zvladat, ked vam niekto satel trvdi ze je to posledny zakrok, potom sa to mesiac hoji a odznova, odznova, odznova to iste dookola...na zaciatku bola moja brada relativne ok, nikto si nic nevsimol, teraz je to hruza:(
zie hnusne bradavicky ma nicia, pomozte
no ja som asi prisla na to, ze nikdy som si stym nemala dat nic robit a to preto, lebo mi ich nebolo ani vidno, boli uplne malinke:(....a dopadlo to uplne inak ako to dopadnut malo, julka3 aspon si mi dala nejaku nadej, vies ako moc lutujem, ze som si to dala robit, bolo to neuvazene
ahoj, ja som mala velmi vela malych plochych bradaviciek na tvari, ani mi ich nebolo vidno, az som si jednu zoskrabala a strasne sa mi zvacsila, tak som bola s nou u lekara a ten mi ju odstranil dusikom, hojilo sa mi to asi tyzden potom chrasta odpadla a uz a mi nevratila.tie ostatne malicke som si ani nevsimala a ani neviem ako oni mi same zmizli asi 6 mesiacov po odstraneni tej prvej velkej. drzim palce