meska mi menstruacia

nikarbk

caute.mne meska tiez.mam strach lebo s priatelom sa milujeme vacsinou bez ochrany.pred dvoma tyzdnami som sa prestahovala o 50km do ineho mesta.moze byt meskanie sposobene aj tym?prosim poradte.

Zoeinka

zufala: ja mam 21 rokov, a prvy krat som bola u gynekologa v 18 rokoch, aj to iba kvoli tomu, lebo som potrebovala antikocepciu. No ale naozaj v 15-tich rokoch to je ešte normálne, cyklus sa ti ešte len upravuje. Mne napríklad aj teraz meškajú mesiac. Ale keď to bude už príliš dlhá doba, tak si myslím, že by si k tomu lekárovi predsa len mala ísť. Neboj sa, naozaj sa to dá prežiť.

Zoeinka

zufala, ja som bola u svojho gynekologa - vraj su chlapi lepsie ako zeny. kolko mas rokov? ty si este nikdy u gynekologa nebola? neboj sa, nie je to také strašné, ako to vyzerá, a je to len chvíľka, síce nepríjemná, ale čo by sme pre svoje zdravie nespravili?

Zoeinka

mne meškáva niekedy aj celý mesiac, niekedy týždeň. Raz, keď mi meškala 3 mesiace, som bola u lekára, no a doteraz mi to nevie upravit. Ale na vyšetreniach som bola, inak som OK, ibaže menštruáciu mi lekár upraviť nevie. Myslíte, že je chyba v lekárovi? Ale myslím, že v 15tich rokoch je meškanie normálne. Ak to však bude dlhšia doba myslím, že by si mala vyhladať lekára, iba pre istotu.

zufala

Ja nemam moc pravidelnu menstruaciu ale teraz mi meska uz 1 mesiac a neviem co mam robit...je to normalne?prosim o radu

čika

meškanie môžu zapríčiniť rôzne faktory, obcas staci aj trochu stresu, ale urcite odporucam vyhladat gynegologa

vieruska

mešká mi menštruácia už 12 dní.tehotná určite nie som.bola som aj na injekciu na vyvolanie menštruácie.do 10 dní by som ju mala dostatť.Som ešte sícwe v časovej rezerve, no znepokojuje ma to.Málokedy sa mi stane, že mi to takto mešká.nebrala som žiadne antibiotiká, akurát som mala mykózu a zistili mi na gastre pomocou hadičky zápal žalúdka. Môže to byť z toho? minulý mesiac som dostala menštruáciu na 27. deň.Väčšinou ju dostanem na 29. až 30.deň.Prosím o radu.vďaka.

ivka33

Ahojte,
chcela by som sa opytat na moj problem s menstruaciou. Pred 4 mesiacmi som po viac nez 3 rokoch uzivania vysadila hormonalnu antikoncepciu. Po 2 mesiacoch mi neskutocne zacali vypadavat vlasy. Trosku sa to sice uz upravilo ale stale vlasy padaju. Teraz mi meska menstruacia uz 5 dni. S priatelom mame stale chraneny sex - ziadne necakane prekvapenia. Moze vysadenie antikoncepcie, ktore sposobuje hormonalne zmeny v tele sposobit aj omeskanie menstruacie, kedze mi bolo povedane, ze vypadavanie vlasom mohlo sposobit prave tie zmeny hormonov v tele? Dakujem velmi pekne za kazdu odpoved.