Rada od žien

Príspevok v téme: Rada od žien
mexiko

Baby prosím vás poradte mi... Ked sa spoznáte s chalanom ktorý sa vám páči, ako dlho trvá kým sa date dokopy? čakate kým sa začne činit on, alebo vám pripadajú jeho pokusy ako dotieravost? minulý týžden som niekoho spoznal a neviem či ju mam niekam pozvat alebo čo... viem že to býva tak že o chalana ktorý o vas ma zaujem zaujem nemate :D to je taká haluz.

lesík

Nie RNG Ďakujem za príspevok, nechcel som to tu brať nejak diskriminačne. A vlastne v každom z nás je niečo ženské :). Musím s tebou súhlasiť, presne takto podobne uvažujem, pretože ak to s ňou myslím naozaj vážne netreba sa hned do niečoho vrhať ked sa ešte dobre nepoznáme, to je asi pointa skutočných zrelých vzťahov že?

RNG

Ked si o niekom chces urobit usudok nie len predsudok, musis ho spoznat.
Cize sa s nim musis stretavat, rozpravat, trebars vo vacsej spolocnosti, aby to nevyzeralo ako rande.A nqahod vel roznych tem, aby si ho spoznala z kazdej strany. Hoci aj kontraverzne, neboj sa.
Az ho budes lepsie poznat, potom si rob usudky.

krajina

proste nechávat to na nahodu a ked sa stretneme tak pokecat.. ale nejak ju nevyhladavat. lebo to presne robím :). totiž sa mi to nestava často, by som povedal že som sa do nej zalubil na prvý pohlad. a ja som dost taký... piatkový typ. teda býval som, dievčat som mal milion, lenže to už nechcem... jaj toto je na dlho nejdem vás otravovat hlupostami diky zatial :)