Baby prosím vás poradte mi... Ked sa spoznáte s chalanom ktorý sa vám páči, ako dlho trvá kým sa date dokopy? čakate kým sa začne činit on, alebo vám pripadajú jeho pokusy ako dotieravost? minulý týžden som niekoho spoznal a neviem či ju mam niekam pozvat alebo čo... viem že to býva tak že o chalana ktorý o vas ma zaujem zaujem nemate :D to je taká haluz.
Rada od žien
Nie RNG Ďakujem za príspevok, nechcel som to tu brať nejak diskriminačne. A vlastne v každom z nás je niečo ženské :). Musím s tebou súhlasiť, presne takto podobne uvažujem, pretože ak to s ňou myslím naozaj vážne netreba sa hned do niečoho vrhať ked sa ešte dobre nepoznáme, to je asi pointa skutočných zrelých vzťahov že?
Pardon, toto bola tema pre zeny na diskusiu.
Ked si o niekom chces urobit usudok nie len predsudok, musis ho spoznat.
Cize sa s nim musis stretavat, rozpravat, trebars vo vacsej spolocnosti, aby to nevyzeralo ako rande.A nqahod vel roznych tem, aby si ho spoznala z kazdej strany. Hoci aj kontraverzne, neboj sa.
Az ho budes lepsie poznat, potom si rob usudky.
a kedy je vhodný čas na viac ako nevinné debaty.. presne toto som vlastne chcel vediet :)
no tak sa dohodnite ludia :)
urcite ju niekam pozvi, ved nemas co stratit!!! vela stastia!!!
presne ako vravíš,nevinné debaty....
proste nechávat to na nahodu a ked sa stretneme tak pokecat.. ale nejak ju nevyhladavat. lebo to presne robím :). totiž sa mi to nestava často, by som povedal že som sa do nej zalubil na prvý pohlad. a ja som dost taký... piatkový typ. teda býval som, dievčat som mal milion, lenže to už nechcem... jaj toto je na dlho nejdem vás otravovat hlupostami diky zatial :)
takže... len nevinné debaty zatial?
chápem:-) určite jej to lichotí,nič neunáhli..pomaličky ďalej zájdeš...