Baby prosím vás poradte mi... Ked sa spoznáte s chalanom ktorý sa vám páči, ako dlho trvá kým sa date dokopy? čakate kým sa začne činit on, alebo vám pripadajú jeho pokusy ako dotieravost? minulý týžden som niekoho spoznal a neviem či ju mam niekam pozvat alebo čo... viem že to býva tak že o chalana ktorý o vas ma zaujem zaujem nemate :D to je taká haluz.
Rada od žien
podla mna je hlupe robit sa, ze o nu nemas zaujem, ked v skutocnosti mas, len viac si to tym skomplikujes. jednoducho jej daj najavo, ze o nu mas zaujem a ked si si dokonca isty, ze aj ona o teba, tak nie je co riesit:) a sposobov ako to urobit je koooopec:)
ja viem že ta moja prozba o radu znie ako keby som mal 10 rokov... ale mam 20 a chcel som počut nazor,čo na baby viac zabera, ked sa niekto očividne snaží alebo ked ich moce že sa robí že nema zaujem chapes :)?
tak pokecajte a zavolaj ju na ...čo ja viem,čo teraz u mladých frčí..do kina,na miešaný nealko nápoj,čajík,...
neviem či sa mám robiť že mi je lahostajna, alebo chodiť za nou ked sa dá. býva na tom istom intraku čo ja, takže tak :)
ano som si tým istý
a ona sa ti zdá,že má záujem?Myslím opätovanie milých úsmevov a tak..