co si myslite, su? mozu si kupovat vsetko co len chcu, chodia kam len chcu, mozu co len chcu..
su bohatsi ludia stastnejsi?
podla mna, cloveku nikdy nestaci to co ma a snazi sa mat viac... ked ma vela penazi chce este viac, a povie si ze mu to bude stacit, ale ked ma este viac.. znovu mu to nestaci ... ja nesom chudobna ale ani extremne bohata , stredna vrstva, nesom ani narocna, ale penazi nikdy nie je dost.ň, myslim ze to vieme setci
marko,adresat??
Zaujímavé ako môže niekto tvrdiť že je omyl ked si niekto niečo myslí... v tomto prípade ked si niekto myslí že peniaze krivia charakter. Čo takto rešpektovať cudzie názory, alebo máš nejaký dôkaz? Ide mi len o princíp.
ja som iba odpisala na odpoved.
ze ja som stastna.
ja sa nechvalim.
Ten kto je stastny a bohaty,nepotrebuje do sveta vykrikovat ze je stastny a bohaty a poukazovat na to.Alebo by aspon nemal-ludska zavist znici jeho stastie a bohatstvo.
no ja mam vsetko co chcem ,dobru skolu a kopu penazi a je mi dobre.
co sa mi paci to si kupim .
a som takto stastna.
nie bohati ludia nie su stastnejsi,len to tak vyzera
Nie su stastnejsi,ale su slobodnejsi,takze mozu vypadat!stastnejsi!
peniaze nemaju ziadnu energiu,ani dobru ani zlu..zamyslite sa preco??
:-) pretoze je na nas ludoch ako ich vyuzijeme!Presne tak-peniaze nekazia charakter,kazia si ho ludia sami..peniaze nie su nutnost,ale potrebnost,ak mam tolko-kolko potrebujem na prezitie a par malych splnenych snov,staci mi...keby som si mohla naraz splnit vsetky sny-uz by som nebola stastna,lebo by som nemala o com snivat..