co si myslite, su? mozu si kupovat vsetko co len chcu, chodia kam len chcu, mozu co len chcu..
su bohatsi ludia stastnejsi?
Ide o priority. Nie vždy sa ľudia hrnuli za peniazmi. No vývoj filozofie, či už deštruktívny alebo pokrokový, to je na zváženie... to zariadil tak, že ľudské hodnoty sa zmenili a na ich čele stoja peniaze. Ja, mať miliony, tak by som si nikdy nebol istý či ma moja manželka naozaj miluje, alebo vidí len peniaze. Rovnako je to aj s priateľmi. Tak isto krivia charakter, samozrejme sú aj výnimky. Bohatý človek je ten, ktorý veľa dáva.
Tiez si myslim,ze ti,ktori na to maju peniaze,tak mozu ist kedykolvek do kupelov a tak si aj zlepsit svoje zdravie,ved nemusi ist vzdy len o nejaku nevyliecitelnu chorobu.Ja osobne,aj ked by som chcel,nemam na to,aby som sa siel liecit niekde do kupelov.
obcas pochybujem ci sa zdravie neda kupit.co nase preventivne centra?moze si ich chudobny clovek zaplatit.ten co zije od vyplaty kv yplate si pomaly nemoze dovolit prevenciu ani o obvodneho lekara ked je platena.a nase uplatne zdravotnictvo....a k teme-s peniazmi zle bez penazi este horsie.
Poznám veľa takých,čo majú kopec peňazí a sú super ľudia a vôbec im to "neskryví charakter",majú čo chcú,idú kde chcú aj môžu kupovať čo chcú ale presto zostali ľuďmi,no jedno si kúpiť nemôžu a to je ZDRAVIE.To si nemôže kúpiť nikto ani tá spodná vrstva ani stred ani boháč.A ešte jedna vec,neni chyža bez križa,všade a určite každý ma nejaké problémy.
Tato problematika bola rozobrana tolko krat...co dodat?Vystihuje to vsetko azda len vyrok B. S. Timravy v diele Skon Pala Rocku:
"Ved len zato zhresil,ze bol v biede.Lahko je majetnemu byt dobrym,ale kde nemas ani to najpotrebnejsie,do hriechu lahko upadnes.Tam je po laske,tam je srdce v rozpore s celym svetom..."
Ja som ich poznal zopar, a mozem povedat ze nie. To sa zhoduje aj zo statistikami na tuto temu.
Najspokojnejsia je tzv vrchna stredna vrstva, ktora si postupne zvysuje prijmi vlasnou cinnostou.
Najmenej spokojni su rozmaznani dedici.
Velke peniaze nosia zo sebou aj rozne velke problemy, ktore my ani nevieme, ze existuju.