malé ?- veľké ?-umelé ?- prirodzené ? - PRSIA

Príspevok v téme: malé ?- veľké ?-umelé ?- prirodzené ? - PRSIA
anonym_15219

Asi najdiskutovanejšia otázka posledných týždňov, vyjadrite svoj vlastný názor, komu sa aké prsia páčia. Baby, žienky, chalani, muži, správni chlapi, napíšte svoj názor. Tiež nie som zástancom umelých pŕs, ale môžme to tu všetko prediskutovať,porozoberať, tak prečo sa o tom neporozprávať, a zdravý humor, jemné narážky sú vítané. Tak píšte, aby bolo čo čítať :o)

kdaniela1

čo muži,celý život mi stačili vlastné dvojky,teraz mám problém mužom sa páčia prsia väčšie. Dlhodobo uvažujem o zväčšení a neviem sa rozhodnúť. Som rada ,že som natrafila na takúto tému.
Rada by som počula názory od žien čo si prsia dali zväčšiť. ďakujem

anonym_15219

tiež si myslím, že to už podaktoré oľutovali, len z hrdosti to aj tak už nepriznajú, veď zaplatili za to riadnu sumu, tak teraz to už radšej budú znášať, určite väčšina z nich sa nemá komu o tom zdôveriť, tak si tu píšu a možno ich to ukľudňuje, ale nepáčilo sa mi ako hneď každého napádali, kto sa tomu vyjadril negatívne

danielo

Neznesu kritiku, lebo si myslia ze spravili tu najspravnejsiu vec svojho zivota-myslim tie implantaty a potrebuju si to potvrdit aj od inych, v duchu vsak pochybuju o spravnosti veci a boja sa buducnosti

tibčo

vyjadril som tiež svoj názor tým kráskam od vedľa, a urobili zo mňa "mrzáka" :-)))
boja sa kritiky, ale riadne

tibčo

danielo - ja som to myslel tak, že he jasné že ich je cítiť, že sú umelé, vitaj v klube odporcov proti silikónom, len neviem ako dlho si nás tu asministrátor ponechá, tým že sa vyjadrujeme negatívne niekoho urážame, vieš koho tie z vedľajšej témy, už som si s nimi užil až až