Asi najdiskutovanejšia otázka posledných týždňov, vyjadrite svoj vlastný názor, komu sa aké prsia páčia. Baby, žienky, chalani, muži, správni chlapi, napíšte svoj názor. Tiež nie som zástancom umelých pŕs, ale môžme to tu všetko prediskutovať,porozoberať, tak prečo sa o tom neporozprávať, a zdravý humor, jemné narážky sú vítané. Tak píšte, aby bolo čo čítať :o)
malé ?- veľké ?-umelé ?- prirodzené ? - PRSIA
danielo - ty si asi nečítal tibčove príspevky, on NEZNÁŠA silikóny, preto ho adminko stále zmaže, lebo ich ostro kritizuje
tibčo : poznám tvoje príspevky, čítala som ich, sú trošku pikantnejšie a ostré, ale aj také treba, len si dávaj pozor, aby ťa znovu nezrušili, hi hi
to sa už asi stalo viackrát, že :o)
tibco to si potom nedrzal silikony, na dotyk je to ako umela hmota, ked to do teba narazi, ani sa to nepohne je to tvrde a chladne-fuj Koly nim som sa rozisiel s ex. Nedala sa prehovorit :((
á máme tu ďaľšiu tému o prsiach, tie sa tu akosi množia
puffo - maj oči a prsty na stopkách, hne´d bude z teba malá zákernica, čo tu každého kritizuje, lebo máš malé prsia, mimochodom aj mne sa páčia také pekné do dlane, ktoré sa dajú poláskať, a nie nejaké maximky a totálko guľaté pomaranče, ale nie silikóny sa nedajú rozornať, he, stačí sa dotknúť
Moj mi povedal ze by nechcel plochu, iba prsnatu. On je zdravy
eeja - tak potom, ten môj keď sa neotočí za prsaňou je chorý !! :-)), no idem mu zmerať teplotu :-)
nenapadlo ťa, že niektorí muži dokážu skutočne milovať, a nie sú zvedaví na iné ženy ? Možno nemáš pri sebe toho pravého...
oprava: muzom sa pacia mudre zeny s prirodzenymi prsiami
eeja - no teraz tomu nechápem založím tému, vôbec do nikoho neútočím a hneď ma napádate, že tu mienim riešiť svoj problém, a vôbec som nepostrehla, žeby som bola niekoho urazila. Mám pocit, že keď sa tu začne rozoberať téma o menších prsiach, podaktoré to asi neznesú a hneď útočia svojimi nacvičenými zbraňami.
puffo
a preco hned utocis na ... ked povedala svoj nazor ze patri k tym co maju zvacsene prsia?? lebo nema tvoj nazor??? muzom sa pacia zeny s prsiami a zdravy chlap sa otoci za peknou babou
Predsalen prsia su symbolom zenskej sexuality, pozri Venusu a pochopis :))