kde sa daju kupit umele mihalnice?

papaja

luciaaaa

existuje,dnes uz vo vacsine kozmetickych salonov,dokonca sa mihalnice daju uz aj predlzovat ale to tebe treba nebude :)

luciaaa77777

neviete ci existuje aj nieco take ako "trvala" na mihalnice? akolko to asi stojji? lebo ja mam dlheee mihalnice ale uplne rovne. ked si dam maskaru tak mam vytocene mihalnice, ale len nejaku dobu,.. po par hodinach mam zas rovne nevyrazne mihalnice ..

foxsss

Umele mihalnice zozenies v drogeriach ...
najlebsie DM,Dr.OK,101 !
vyberat je naozaj z coho!...ja uprednostnujem takzvane TRSY!
konecny efekt maju takmer ako umele mihalnice ale vyzeraju prirodzenejsie pretoze sa dokonale prisposobia tvaru tvojho oka...
(pokial si ich vies spravne prilepit)!!!
... Kupis ich tak isto v drogerii ...vyzeraju ako male umele mihalnicky
vacsinou ich je tam asi okolo 40...su to vlastne pospajane dve az try mihalnice do jedneho trsu ...vyhoda je v tom ze je na tebe ci si nalepis vsetky trsy naraz alebo si nalepis iba dva na jemne zvraznenie oci... naozaj sa to oplati pokial sa ti bude chciet s tym prplat !:)
a doporucujem kupit aj samostatne lepido CIERNE alebo PRIESVITNe! urcite nie BIELE!!
pretoze pokial si ho dokonale neodstranis vidno to !
..vela statsia :)

mirka 23

tina, tak v Košiciach to robili ešte minuleho roku za 5000sk a ano je to vela, ja osobne by som za to tolko nedala, iba kebyže neviem čo s peniazmi...

lena251

ja som mala taku skusenost ako lalalala. dala som si trsy na svadbu. boli krasne aj vydrzali dlho. no ked mi postupne odpadavali nerobnomerne vyzeralo to divne. a ked som si ich davala dole podla kozmeticky ako mi povedala vobec to neslo. vysuchane,opuchnute oci bez svojich mihalnic. hroza. odvtedy som si to nedala. kupila som si teraz cele co sa lepia, no nenasla som odvahu si ich nalepit. bojim sa, ze nebudu drzat alebo zasa naopak ich odlepim aj so svojimi. poradte mi niekto. je dobry lep, kt. je pridany k umelym mihalniciam?

tina78

ja by som si chcela dat nalepit tie trvale mihalnice len to stoji 100eur, nechapem co je na tom take drahe, nerobite to niektora za lacnejsie?