kde sa daju kupit umele mihalnice?

matulka

umele mihalnice neodporucam! prides o vela svojich mihalnic a je mozne, ze si tvoje oci na ne tak lahko nezvyknu. No inak da sa to zakupit priamo u kozmeticky alebo vizazistky a tam ti ich aj nalepia :)

melinda

No,ja nemam dobru skusenost s umelymi riasami. 200sk to stalo aj s nalepenim u kozmeticky. Vyzerali bohovsky! Naozaj! ...asi tyzden...tri dni kym si zvyknes...ale po tyzdni zacali casticky vypadat,a uz nevyzerali az tak bohovsky...a o tom ani nehovorim,ze asi desatina svojich mihalnic mi vypadla aj s umelymi...ODPORUCAM IBA AK POTREBUJES VYZERAT VELMI DOBRE!!!napr.svadbu,stuzkovu,atd

denniska;

umele riasy si daj radsej po tých trsoch spravit...a maju ich vacsinou vsade na kozmetikách a tam ti to aj pekne nalaepa. Nerob si to sama, neodporucam

dominika čuvajová

Ja by som sa len chcela spítať že sú vrajže dáke vsádzacie mihalnice ako najdlhšie môžu vydržať sú aj mihalnice ktoré vydržia navždy a koľko stoja Hmmmmmmmmm

papulka

ak chceš mať pekné dlhé riasy, nekupuj si umelé mihalnice. Tie vyzerajú dosť umelo a nedržia, jedine ak by si použila sekundové lepidlo, ale to z princípu neodporúčam :-P. Lepšie je kúpiť si umelé trsy, ktoré si pekne nalepíš na obvod očka a vyzerá to úplne prirodzene. Je ťažšie kúpiť ich ako umelé mihalnice, ale myslím, že v každom vačšom meste sú dostať.

micka

Tak ja som sa s umelými mihalnicami dobre nasmiala spolu so sestrou...lepšie bude,ak zájdeš do kozmetického salónu,kde s tým majú prax...