ahojte prosim vas neviete kde sa daju kupit umele mihalnice diki za odpoved
kde sa daju kupit umele mihalnice?
umele mihalnice neodporucam! prides o vela svojich mihalnic a je mozne, ze si tvoje oci na ne tak lahko nezvyknu. No inak da sa to zakupit priamo u kozmeticky alebo vizazistky a tam ti ich aj nalepia :)
ahoj melinda mohla by som sa ta opitat kde si si to davala robit?
No,ja nemam dobru skusenost s umelymi riasami. 200sk to stalo aj s nalepenim u kozmeticky. Vyzerali bohovsky! Naozaj! ...asi tyzden...tri dni kym si zvyknes...ale po tyzdni zacali casticky vypadat,a uz nevyzerali az tak bohovsky...a o tom ani nehovorim,ze asi desatina svojich mihalnic mi vypadla aj s umelymi...ODPORUCAM IBA AK POTREBUJES VYZERAT VELMI DOBRE!!!napr.svadbu,stuzkovu,atd
ty hlupana v kazdej drogerii
umele riasy si daj radsej po tých trsoch spravit...a maju ich vacsinou vsade na kozmetikách a tam ti to aj pekne nalaepa. Nerob si to sama, neodporucam
umele mihalnice sa daju kupit v obchode s parochnami napriklad;)
ak chceš mať pekné dlhé riasy, nekupuj si umelé mihalnice. Tie vyzerajú dosť umelo a nedržia, jedine ak by si použila sekundové lepidlo, ale to z princípu neodporúčam :-P. Lepšie je kúpiť si umelé trsy, ktoré si pekne nalepíš na obvod očka a vyzerá to úplne prirodzene. Je ťažšie kúpiť ich ako umelé mihalnice, ale myslím, že v každom vačšom meste sú dostať.
aj ja by som xcela umele mihalnice len sa neaju nikde zohnat kua..