ahojte prosim vas neviete kde sa daju kupit umele mihalnice diki za odpoved
kde sa daju kupit umele mihalnice?
tak to ti prajem veľa šťastia keď si ich budeš doma sama lepiť :)
Dakujem za rady a tipy :) ja do salonu urcite chodit nebudem, chcem si normalne kupit nalepovacie riasy
ja chodim normalne do salonu, nemala by som odvahu len tak si nieco take objednat
ja nakupujem ardell riasy aj lepidlo, všetko cez internet na notine:)
ahojte, poradíte kde kupujete trsy a lepidlo? na celé umelé riasy si ešte netrúfam, ale rada by som to skúsila :) ďakujem
serum je podla mna ale ze uplne zbytocne
Sérum na rast rias - track.miralash.pl Po 2 týždňoch moje riasy konečne vyrástli! Sú krásne a každým dňom sa to zlepšuje.
Vyskusaj Ardell Natural a k tomu lepidlo -odkaz odstránený- Lepidlo je sice trosku drahsie ale este sa mi nepodarilo minut tu celu tubu a to pouzivam mihalnice velmi casto. :)
umele mihalnice vobec nenicia prirodzene vsak oni sa dokopy nezliepaju ale zvlast, a ked sa davaju dole tak netrhat ale pouzit odstranovat!! to pekne nanesiete a date dole... a hlavne kupujte kvalitne mihalnice a lepidlo... ja uz som kupovala kade tade ale urcite neodporucam dm- toje cinsky bordel... - kupujte napr. na nikashop.sk a pod
ahojte, citam ze tu pisete o Ardell lepidle na trsy... vydrzia mi s nim trsy na ociach aj pri odmalovani? dakujem