Neznašam tento život.Vsetko je proti mne nič sa mi nedarí. Len smola.
zivot
a skus sa na veci pozerat s tej lepsej stranky:)
noo nemal by si to tak brat pretoze urcite si zazil kopa peknych veci,treba sa len vediet spravne rozhodovat.tiez mam niekedy pocit ze by som najradsej zomrela ze to nema zmysel ale prisla som na to ze by to nebolo o nic lepsie.TREBA SA TESIT AJ Z MALINKATYCH VECICIEK.aspon to skusit.a najst si priatelov,ale ozajstnych.potom by si uvidel ze zivot ma zmysel.:)))
agina
moniqa
dakujem ........
Mikooo raz si hore a raz dole, taky je zivot.Raz je ti dobre, inokedy sa ti vobec nic nedari.......to nejde a ani tomu neverim, ze by si sa mal stale len zle. To zle co sa ti deje, sa onedlho vyvazi niecim dobrym, uvidis.Je to rovnovaha.
mikooo, no neviem, ale v podstate si ani svoj problem konkretne nepopisal, ked je mne tazko tak sa potrebujem vykecat, trebars napisem sem na forum ako som to nedavno urobila a hned sa mi ulavi, ked viem, ze ma aj tu moze niekto podrzat...
ps: nikto nema na ruziach ustlane, tak sa drz a ked chces pomoct, tak popis svoj problem konkretnejsie
...no lili, si žena môjho srdca:)
...keby si bol na vozíku, chromí od krku dole, s IQ 10, a 3-mi hlavami, potom by si mal nárok sa spýtať "čo je?". Pusti si v telke futbal, otvor chipsy a teš sa. Len sa ma prosím nespýtaj že "na čo".