zivot

alllll

pozri,,viem presne co prezivas,lebo ani ja nemam len pekne dni a ver ze niekedy som bola v takych stavoch ze som preplakala od nestastia veelmi dlhe okamihy,,,ale pozri,vonku svieit slniecko,,nevsimaj si tych,co icberu stastie plnym prudom,,,tebe ked sa nieco teraz postasti,budes si to vazit a budes o to stastejsie a ver ze to pride,len si to neodopieraj

alllll

nik sa na teba nehneva, len sa postav nohami na rovnu zem a pozeraj...otvor oci a uvdidis ze aj niekto ako ty ma prav na stastie len si ho neodopieraj

mikooo

alllllll gomez
skratka vam dakujem..asi som potreboval niekoho kto ma pochopí....nehnevajte sa na mna dakujem Vam všetkym...

gomez

...no vidíš, tak predsa len to nieje také hrozné, ako to opisuješ!:) Ale si na tom relatívne lepšie ako ja. Ja spravím 1000 vecí, a podarí sa len 10.:))

alllll

Tato diskusia je viac ako ABSURDNA..tak mikoo chces aby ti niekto pomohol,alebo chcees vsetkych prehovrit,ze nemas nadej?? kazdy ma nadej na lepsi svet....
pozri mikooo..ja mma tiez za sebou dost deprimujuce dlhodobe obdobia, ale za tmavym tunelom je vzdy nejake svetlo tak ho hlada!!! neprehovaraj si do duse ze nemas sancu ale vyhladavj ju !!!!

mikooo

lilith kazda silna osobnost ma slabe stranky nik nie je dokonaly ani neobmedzene silny..to sa len traduje v zivote že silna osobnost..všetko zaleží od okolností.tomu ver.