caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UZ TO IDEEEEEEEEEEEEEEE
qiu;0))))))))))to bolo dobre tu druhu...to bola taka v cervenom,pekny top mala;0)
presne tak chiii ma pravdu,typ na superstar..podme;0)))
ivus...vitaj,jasne,ze ta prijmeme do party;0)inak fakt su tu super holky,takze som rada,ze som na tuto temu natrafila;0)dobra nalada nas neopuusta to teda nie;0)aha tam sme dole....medzi najdiskutovanejsimi;0)uff to je slovo;0))))
ivus,nemozes sa pridat,,, com ysi myslis,?,,,..:D:D:D
ale jasne ze mozeeees..:) budeme radi:) ale len ak povies typ superstar:):):):):
No ahojte kočky, vy ste teda pekne popísali odkedy som 1. príspevok napísala:-) Aj keď ma ešte nepoznáte, hádam nevadí keď sa zapojím:-)Inak som nakoniec bola na tom aerobicu, aj keď sama ale bolo to úplne super:-)
Dúfam že tá dobrá nálada neopustí, lebo psychika je pri chudnutí veeeľmi dôležitá...
Takže úsmevu zdar!:-)
chiii a qiu...ja si tiez myslim,ze ta v tom bielom vypadne,ved to fakt bol divny spev....ale teraz sa nemozeme stavit chiiii kedze mame ten isty nazor dofrasa;0)))))a qiu ty co si myslis?;0)pockam este na vysledok a idem sa kupkaaat;0)