caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam chut na sladkeeeeeeeeeeeeeeeee;o))
je tu niktooo?huuuuuuu;o))))nikto nikde?no toto;o)
ja som vcera papala zakusky tiez,tak si z toho nic nerob;o))))doteraz som spinkala,predchvilkou som sa zobudila,idem sa teraz ucit;o)
qiu...neboj sa neber si to k srdcu,to vas len strasia,aj s nami to tak robili...NEPOCUUVAJ ICH;o)urcite to zvladnes,fakt;o)
a prezradite mi,holky,co je to ADK?;o))))
ajojteee :)no odskocila som sem,robim odpisy z ADK a uz sa mi nechce tak trosku nakuknut,a pozrime sa-koho to tu nestretnem
lianka...qiu....awojte :))
no koalciky zo svadby,ale nepribrala som takze to je fajn,a welice ti dakujem lianocka:))
co budete robkat?mne sa treba ucit zas wela joj :(sa mi nece
hmm.. od zajtra.. vzdy je to od zajtra.. ale ako dosiahnut aby to naozaj bolo od zajtra?
ahojte moje zlate ;o)
sonicka....tu soooooooooooom,uz ma vidis?;o))))))gratulujem k -1,5 kg-uspech,sikovnucka si ;o)a ake kolacce,hmmm?kto piekol?;o)
qiu...ajoooj mojaa,rada vidim tvoje pismenka;o)celkom sa dari,trosku som sa obavala,ze co bude s mojim dietnym rezimom ked pojdem do skoly,ale v pohode da sa to zvladat;o)teraz som prisla domov zo skoly,idem sa naobedovat-polievku a potom si trosku oddychnut,citat a ucit sa.vy mate aky program,hmm?;o)aj cvicite?
nevidiiiiim vas
jaaj:))no sonicka je bakana,cely den kolace zere..pardon..papa...:))..ano sonicka schudla 1,5 kilo ale dens som urcite pribrala,dievcence vybackajte ma zasluzim si a poriadnu...:((
no moc som sa nerozpisala:))ale wy mi povecte co a ako??,
ňaaa cmuuk
tu sme sonicka-hrkuu hrkuuuu;o)))))tebe sa ako dari dievca,hmm?rozpis sa trosku nech viem;o)