Psoriaza vo vlasoch

Súvisiaci obsah

denulka85

Zdravim, to mate pravdu, ze sama chemia je v tabletkach... Keby bola ta kozna dobra tak by mozno prisla nato ze to nieje psoriaza ale atopicky ekzem... To nam povedala druha lekarka:)
Vsetky priznaky co ma atopicky ekzem noce skriabanie atd.... a o znackovych satoch sa nevyjadrujem lebo plati zdravotne a ma pravo na lekarske vysetrenie.

durodistrib

Ahojte ludia , ak má niekto záujem mi napísať a poradiť sa ohladne psorky vo vlasoch na hlave , ktorému nič nezaberá, tak mi napíšte . Môžete kedy koľvek . Som k dispozícii skoro 24 hodín denne.

pppp

denulka85: Tak teraz sme kupili skin cap tabletky ...
Prosím, prečítaj si zloženie tých tabletiek a pozri si na nete aj jednotlivé zložky. Chémia, chémia, chémia a preparáty pre kulturistov. Podľa mňa to len zaťažuje pečeň a to zase zhoršuje psorku. Prejaví sa to po vysadení, skončení užívania.
Mám psorku už fakt dlho. Snažím sa vyhýbať chémii ako sa len dá. Žiadne lieky, žiadne masti, čím menej Éčka v potravinách, ... Chémia nám psorkárom akosi neprospieva.

farmaceutka1

A co sa tyka samponov, tak ciastocne hradeny poistovnou je iba Polytar AF, takze predpisanie na recept by bolo uplne zbytocne(okrem toho polytaru).
Neviem, ake kremy pouziva tvoj priatel, je pravda, ze vacsina z nich su male balenia, treba si vsak uvedomit, ze su to takmer vsetky hormonalne kremy a vstrebavaju sa aj cez kozu do krvi, takze sustavne aplikacia koncentrovanych masti a kremov nie je vzdy ziaduca, koza by sa mala udrziavat napriklad mastami robenymi v lekarni, kde je viac zloziek, pripadne su zriedenejsie.

farmaceutka1

denulka, skin cap ma velmi ucinne vyrobky, aspon ja mam u pacientov velmi dobre skusenosti, aj u tych, ktorym nezaberaju rozne hormonalne masti.
Co sa tyka lekarky, tazko sa k tomu vyjadrit. Pokial je tvoj priatel spolupracujuci pacient, t.j. dodrziavajuci pravidelne liecebny rezim, mohla by byt troska ustretovejsia a neriesit tak priamo jeho minanie penazi. Na druhej strane na mieste tvojho priatela by som si sama zvazila, ci su mi prednejsie znackove handry alebo cista pokozka bez supin.
V kazdom pripade by vsak nezaskodila konzultacia s inym, nezavislym lekarom, pretoze pokial je psoriaza vyhadzana na celom tele uz cely rok, tak liecba nie je dostatocna a doktorka mozno setri.

denulka85

Dobry den,
Moj priatel ma skoro rok psoriazu po celom tele.Odkedy chodi ku moznej sa to len zhorsuje a kozna mu predpisuje kremy ktore mu vydrzia na dva dni. Sampon mu nepredpise vraj si ma kupit v lekarni co stoji 70€ vraj ked ma peniaze na znackove saty tak nech ma aj na sampon.
Tak teraz sme kupili skin cap tabletky nemate s tym nahodou skusenost? alebo niejake kremy co niesu ne lekarsky predpis? vopred dakujem

RNG

Zmiernovanie psoriazy sa da aj zvnutra , enzymatickym cistenim, pitim caju zo zihlavy a sarsaparilly(korene) a podobne. Nakoniec, to som na inych temach spominal, vcitane mastenia kokosovym olejom s pridavkami inych antimikrobialnych latok.

Dano_

RNG: gara rufa nelieci, len odstrani (zozerie) vlocky koze.
Psoriáza sa zatiaľ vyliečiť nedá, takže všetky druhy liečby sú zameraná na potlačenie niežiadúcich príznakov ochorenia. Rybky mi pri trojtýždňovej kúre vybrúsili, vyhladili ložiská psorky na hrúbku zdravej kože. Teraz mi stačí občas k nim zájsť a ony bránia zhrubnutiu a lúpaniu kože v ložiskách. Psoriázu stále mám, ale od Októbra neužívam žiadne liečivá a vďaka rybkám mám psorku v norme. A so psorkou v norme sa vcelku dá žiť.