Psoriaza vo vlasoch

Súvisiaci obsah

jaja_jaja

Pri psoriáze je treba začať očistu z vnútra, tak ako píše petullla.Ja by som určite začala detoxikáciou. A popri tom by som si aplikovala prírodné produkty lokálne do pokožky hlavy .

durodistrib

Dobrý deň prajem , poskytnem zdarma informácie ohľadne vlasovej psoriázy ako sa jej zbaviť. Stačí napísať na e-mail . distribucia.kombucha@centrum.sk

Optimista_dozaista

petullla: Mas sice pravdu, ale ako psoriaticka ti mozem potvrdit, ze som sa uz viackrat pokusila drzat dietu, aby som riesila podstatu problemu, brala som probiotika na podporu imunity a ucila sa mysliet pozitivne. Po malych uspechoch prisiel prvy velky stres a vsetko bolo nechcem napisat, kde.

petullla

psoriáza je príznak a nie choroba, ako aj všetko čo je považované bežne za choroby su príznaky z narušenej rovnováhy v tele v resp. v orgánoch, väčšinou su to obličky a hrubé črevo..treba hladať koreň príznaku a nie liečiť príznak...je to ako ked vidím že rastlinka vysychá a ja ju začnem zvrchu ošetrovať a budem si myslieť že najdem na ten problém liek a pritom stačí poliať koreň. koreń problémov musíme hladať v organizme a niekedy dokonca v hlave v našej mysli. predstavte si že ked sa rozoberiete tak telo je vlastne v konečnom dôsledku zložene z atomov=energia

maik

Ahoj chulia, prosim Ťa napiš mi: marek.1@centrum.sk, v prilohe Ti pošlem odb.prispevky ako sa dá vyliečiť s psoriazy, bez vedľ.účinkov.

Optimista_dozaista

chulia: pomoze, pobyty v kupeloch preukazuju dobre vysledky. A vies, preco? Pretoze okrem kupania v termalnej vode a roznych zabalov ti tam strazia jedalnicek a navyse budes v prijemnom prostredi. Toto vsetko ma dobry vplyv na psoriazu. Skus si najste nejake miesto, kam nechodieva vela ludi, vezmi si deku, nakremuj sa nejakym opalovacim kremom, najlepsie pantenolom, a vycap sa na slnko. Netreba dlho. Chod aj s nejakou kamaratkou, dvom vam nebude tak dlho.

Optimista_dozaista

Ja som mala raz taky sampon, vtedy stal nejako 400 Sk. Neviem, ako sa volal, skoda, pretoze bol fakt dobry. Kupila som ho na odporucanie koznej v lekarni, bol v oranzovej priehladnej flasticke. Vyrabaju ho tusim vo Svajciarsku. Inak, Svajciari su na oblast liecivych samponov, pletovyh mliek a olejov machri. Ak mam v penazenke nejake to ojro, tak si radsej kupim drahsie mlieko na vysusene psoriaticke loziska prave od Svajciarov.

chulia

mam psoriazu po celom tele na kazdom kusku aj na hlave hambim si obliekat kratke tricka lebo to vyzera zle a hrozne spoluziaci sa mi budu smiat povedala som to len naj. kamoskam pomozte mi aby som sa toho najrychlejsie zbavila pokial sa teda da do kupelov idem cez prazdky pomoze mi to???

farmaceutka1

denulka, to bola asi slepa ta koziarka, ked nerozoznala atopicky ekzem od psoriazy. To sa nedivim, ze mu nic nepomahalo. Predpokladam, ze priatel ma nove lieky a ma sa lepsie.