chcem si dat piersing do pupka.. ako si to budem cistit? hnisa to? kolko to stoji ? ked si to tam prec tak bude tam skrareda jazva??
Piersing pupok
Prepichnutie jazyka neboli,aspon teda mna to nebolelo a v jazyku mam dva.Poznam kopu ludi co to maju a zatial som nepocula od nikoho,ze by sa stazoval na bolest.Maximalne co mozes ucitit je stipnutie ako ked ti pichaju injekciu a to je vsetko...
vrabec111.... ahoj,asi tak par dni by si sa nemala kupat ale tak po tyzdni a mozno aj skor by si uz mohla,zalezi to od toho ako sa ti to bude hojit.Ale kupat sa v bazenoch alebo proste niekde kde je chlorovana voda ti aspon tri mesiace neodporucam...
ahoj pocujte neviete niekto kde sa moze dat urobit pisrsing do brucha niekde v pezinku alebo v blave?? ale niekde blizko:)) diki mooc
cawwwte ludia.... chcem piersing do jazyka ale sa bojiiim:::))) boliii to? kelo to stoji ak mas vlastnu nausnicu? inak uz mam jeden v pupku...a robila mi ho kamoska...zatial zijem
ahoj chcela aby som si dat prepichnut za 2 týždne pupok, ale neviem ci sa možem s tým kupat kolko,sa to hoji, a a ci možu nastat niake komplikacie ,dakujem
jana85266 : mnooo cistit si do budees priprawkamiii na dezinfekciu,to ti pwoedia w piercingowom studiu ze co je najlepsie...ja som daco na A mala:D hmm a mne nehnisalo,a ked sa budes o to starat,nebude ani tebe ;)stojii okolo800sk,aa jazwaa nezostane welka,len thakee bodky,kde budes mat pixnute.xapemee sa ze?thak xod do toho ;)
:)
ok, ďakujem.
S tym slnkom neviem, pochybujem. Snko skor kozi skodi a opalovenie zapaleneho miesta, ako reaguje..Skus sa opytat nejakej koznej lekarky - napr tu: www.zdravie.info
Rob, ako myslis. Ja viem, ze najvhodnejsia doba je, ako som uz pisala.