zase ma chytil bulimicky zachvat, uz nemam doma ani, co jest a tak si peciem dobre mastne zemiaky. je mimizerne, hnusim sa sama sebe, ale tuzba sa prezrat ma celkom ovladla. najradsej by som niekam usla, ale vsade je jedlo a ja.
Mam bulimicky zachvat
ja som prave uprosted zachvatu a cpem sa slanym a sladkym a zas slanym a tak dokola.a do toho si nadavam a placem.nenavidim sa:(
stale nie, len ked vraciam pricasto, viackrat za den 5x a viac, teraz uz davno nie, bola som v pohode, len od vcera mi je zle
a to stale ci iba z casu na cas ? to
neni ze sa ti nici zaludok alebo take?
ano,ale doktorovi som to nepovedala. hospitolizoval by ma proti mojmu rozhodnutiu.
a vracala si niekedy uz krv ?
chces sa porovnavat? zerem vsetko, sladkosti,maslo, pecivo, zapijam olejom, do toho salama, smotanove jogurty, polievka, len aby som zaplnila zaludok a chvilu mi bolo fajn, mam 27 a doktor povedal, ze zomieram, ja neverim, chcem ani neviem co
ked mas taky zachvat ,tak co vsetko zjes?
a kolko mas rokov
10 rokov som ppp, dva zbytocne pobyty v nemocnici, najnizsia vaha 49kg, takze nechapem doktorovu paniku, nie som chuda, tak naco chce testy.
a je to na tebe vidiet ,ze si chuda alebo tak? inak jak dlho to uz robis
ja uz nevladzem, nenavidim sa a zajtra musim ist za doktorom na krv.testy, poslal ma tam psychiater, je to nanic, neverim, ze to niekedy skonci