Nesúmerné prsia - názor mužov

Príspevok v téme: Nesúmerné prsia - názor mužov
nataška

Muži, mám otázku, mám 2O rokov a som panna,problém je v tom že sa asi bojím sexu koli tomu čo si o mne muž pomyslí ked uvidí moje nesúmerné prsia,naozaj medzi nimi je dosť veľká rozdielnosť. aj o dve veľkosti. Musím nosiť prsníkovú epitézu zo zdravotníckych potrieb. ako by ste reaogvali na takúto vadu alebo ako to mám nazvať u ženy. naozaj neviem ako sa mám cítiť, ako sa k tomu posatviť ked príde k tomu že sa mám vzyliecť pred mužom

lienka2

apolon..dakujem ti velmi pekne!Aj ked lekary vraveli,ze to sa mi uz nezlepsi,ale co uz..
Co ma nezabije,to ma posilni :)no nie? :)
Aj tebe prajem vsetko naj do buducnosti :)
A veelmi dakujem za rozhovor...pa..maj sa pekne.. :)

apolon

lienka, na tych 20-21 sa neurazim, ale ak mi zacnes vykat, tak ta pridem prehnut cez koleno, aj ked neviem, kde byvas. :D Nemal som pocit, ze si nedockava, to nie, ale bolo citit, ze sa toho bojis a ze by si uz rada mala aspon chlapca. A mas pravdu, keby si sem nenapisala, tak by som nevedel (lebo s natasou ste boli uz dve a potom sa pridali este dalsie), ze je to tak rozsirene a keby natasa nezalozila tuto temu, tak by som ani nevedel, ze je take nieco existuje. Veru, v lete musis prezivat muky. Ale este rasties, mozno sa to trochu zlepsi a to jedno prsicko sa moze este zvacsit. No, zelam Ti, aby si bola uplne v poriadku (ak by to slo) alebo nech si najdes v buducnosti co najblizsej chapaveho a milujuceho partnera. Ale to asi chcu vsetky a vobec je to tak uplne spravne. Dobru noc, pa.

lienka2

prepac..to som sa veru sekla-chcelo to byt vykat :)A inak som tipovala tak 20-21,viac ma ani nenapadlo.Dufam,ze sa neurazis.. :))

Ja viem,ze z mojich prispevkov je urcite citit,ze ma to nejak velmi trapi,ze sa nemozem teraz milovat a podobne!Ale to naozaj nie!!!V tomto som chvalabohu odlisna od mojich kamaratok a s tym sa urcite neponahlam.A myslim si,ze aj keby nemam tento problemik,tak by som si to nechala pre niekoho extra :)To mi len velmi dobre padlo,ze ten hnev mozem nejakym sposobom zo seba dostat a tu som sa mohla aspon vyrozpravat o jednom z mnohych problemov co to obnasa :)Bo to ze co by na to povedal partner mozno ani nie je take podstatne ako to,ze to podla mna velmi vplyva na psychyku dievcata!Pretoze predsa sa len hovori,ze prsia su takym symbolom zenskosti!A to ze tie nase su dost nesumerne nam pekne zneprijemnia napriklad aj leto napriklad-co sa tu ete ani nespomenulo,bo ist sa opalovat -co vlastne znamena vyzliet sa-je (pre mna urcite) riadny problem!No a ja len tolko..bo o tomto sa skoro nikde nehovori,jedine tu a potom to preto tak bereme,ze to je strasny problem bo mnohi ani len netusia,ze take nieco jestvuje..a to je podla mna dost vekla skoda!

No,a este raz pripomeniem,ze nie som nejaka nedockava,ktora neznesie,ze je panna.Aj ked to zrejme vsetko tak vyznelo.. :)) co uz... :)
A s tymi chlapcami mas pravdu.naozaj su velmi nespolahlivi a najma strasne nevyspeli(podla mna,pardon ak som prave niekoho urazila).Takze si myslim,ze ten strach mam zrejme pravom,ako aj ostatne..

no dobre...uz sa pomaly zacinam opakovat,tak radsej koncim..maj sa pekne..pa :)

apolon

lienocka, jasne, ze sa trochu zmenil moj nazor na Teba, ked viem teraz kolko mas rokov, lebo ja som si predstavoval tak medzi 20-26. Ale nezmenilo sa to, ze si mi sympaticka, ale to, akymi ocami sa mam na Teba pozerat, viem si teraz lepsie predstavit, v akej si skutocne situacii.

Co si myslela tym tykanim? To akoze si sa pomylila a chcela si napisat "vykat", to by si ma fakt nahnevala. :) Alebo si si myslela, ze mam tak 40-45, tymto by si ma nenahnevala, takze mozes napisat, kolko si si myslela, ze mam, mozno ma to pobavi.

Necudujem sa, preco sa v tomto veku zaujimas o milovanie a sexualitu, ani by ma to neprekvapilo, keby si to planovala teraz a nie do buducnosti. Proste v Tvojom veku sa zacinaju prebudzat vsetky mozne zmysly a clovek si uvedomuje, ze mu nieco chyba, ze je pripraveny na novu uroven. Ale aj tak si mozes radsej pockat, budes mudrejsia. Teraz chapem, preco sa bojis skusit to s nejakym chalanom. V takomto veku byvaju chalani dost nespolahlivi a naozaj by som sa bal to risknut, ze ked by vedel o Tvojom tajomstve, ci Ta nezhodi pred inymi pubertakmi, aby sa ukazal, aky je to chlap (Boze, aj ja som bol podobny - tym myslim nerozumny a neohladuplny). V takomto veku je velky problem najst niekoho spolahliveho a doveryhodneho. Aj ked urcite existuju vynimky, ked takeho vycitis, skus to s nim, ak sa nebudes bat. Je to fakt vekom, mladi ludia potrebuju dozriet (aj chlapci aj dievcatka), potom sa vacsina z nich moze ukazat v tom lepsom svetle, len sa teraz potrebuju vyblaznit.

Ci vyzeras dobre som sa pytal, lebo som mal pocit, ze chlapci o Teba maju zaujem, len sa bojis kvoli tomu vsetkemu, co sme si uz napisali. Tak zatial pa pa.

polo marko

Baby netrápte sa maličkosťami, ked vás niekto má rád tak mu to vadiť nebude. Ked vás chce len pretiahnúť, tak mu to vadiť bude. Môj názor. Budte samé sebou o to ide :). Držte sa.

lienka2

apolon-Ci vyzeram dobre?Tak to netusim.To by musel posudit niekto iny.Takze ty a 28??TO aby som zacala tykat :)
Ja ta mojim vekom asi velmi zaskocim...mam 16.Viem,teraz asi uvazujes,ze preco 16rocne dievcatko rozmysla nad prvym milovanim?!Tak to radsej vysvetlim.Ja nad tym uvazujem uz tak do buducnosti (bo je jasne,ze sa mi to nezmeni a budem to mat aj o 3 ci 4roky).Aby som nahodou nevyzerala ako niekto kto sa do toho zenie..to urcite nie!!Len ma velmi zaujalo co tu Nataska pisala a preto som sem prispela nejakym tym prispevkom :)Tak dufam,ze sa nezmenil tvoj nazor na mna :)pa...

apolon

To som rad, ja len ze si sa ozvala az teraz, po dvoch dnoch. Nie je az tak jasne, ze ten pravy sa neda najst na prvy krat. Co ked Ty si vynimka? Ale je pravda, ze vacsinou toho praveho najdes az po par vztahoch.

No je to o dovere. Myslim si, ze skor nez pojdete do postele, by mal vediet o Tvojom tajomstve, aby nezutekal, ked ho tym prekvapis. Aspon sa nebudes bat, ze zuteka. Ale chapem, ze sa rovnako budes bat mu to povedat ako aj toho, ze by na to prisiel sam. Ako som napisal, je to o dovere. Ked budes citit, ze je to mozno ten pravy, bude nacase sa mu s tym zdoverit a uvidis sama, co sa bude diat dalej.

Ci toto vsetko mas riskovat, na to si musis odpovedat sama aj na to, ci sa Ti to oplati. Risk je zisk. Chapem, ze ked to nevyjde, tak sa bojis, co s tym ten chalan urobi (s tajomstvom). No ale ked mu uz budes doverovat, tak je snad skoro iste, ze by Ta nemal zradit, moze sa s Tebou rozist, ale snad Ti slubi, ze Ta nestrapni.

A vyzeras fakt dobre? Lebo mam pocit, ze ano, len sa bojis, co bude potom dalej. A kolko mas rokov? Aby som bol fer, tak ja mam 28.

lienka2

tibčo--to je sice pekne a mas pravdu,ale dnes uz malokto hlada srdiecko!Prepac,ak vyznievaju moje slova velmi pesimisticky,ale podla mna to je realita!Podla mna aby sa chlap zalubil do srdiecka tak na to potrebuje velmi,vela casu(ved kazdy vie,ze je to dllllhy proces)..a predtym nez sa mu to podari,tak sa zalubi najprv do tela..A pri tom tele u nas cela laska konci....

lienka2

apolon--ahoj..nie,nevystrasil si ma!len som uz isla spinkat.

Ja chapem co hovoris,ale aj napriek tomu je vo mne strasny strach!Aj ked nahodou zaujmem niekoho,tak som ho zaujala na prvy pohlad preto ako vyzeram prave vtedy..potom ma mozno lepsie spozna-zalubi sa..atd.Ale co ak si obaja len budeme mysliet,ze je to skutocna laska?A on zuteka ked ma zbada vyzlecenu.Vies,pre mna to nebude take ako pre tie ostatne holky-ked sa rozidu s chalanmi a je..sak si najdu dalsieho..ale v mojom pripade on odide..a odide aj s mojim tajomstvom!A to je uz nieco ine..
Bo je jasne,ze na prvykrat sa neda najst "ten pravy" (ak vobec existuje).Tak mam riskovat??Oplati sa mi to??
Ja uz naozaj neviem ako to vyjadrit bo to by bolo asi na knihu keby to chcem uplne dopodrobna..tak ja len dufam,ze si to pochopil..alebo aspon len tusis..

pekny dnik prajem.. :)