Muži, mám otázku, mám 2O rokov a som panna,problém je v tom že sa asi bojím sexu koli tomu čo si o mne muž pomyslí ked uvidí moje nesúmerné prsia,naozaj medzi nimi je dosť veľká rozdielnosť. aj o dve veľkosti. Musím nosiť prsníkovú epitézu zo zdravotníckych potrieb. ako by ste reaogvali na takúto vadu alebo ako to mám nazvať u ženy. naozaj neviem ako sa mám cítiť, ako sa k tomu posatviť ked príde k tomu že sa mám vzyliecť pred mužom
Nesúmerné prsia - názor mužov
Rozumiem Ti, ja som uz bral taku situaciu, ze ten chlapec to bude vediet (takze nebudes mat strach, ci na to pride) a ci to teda vydrzi a za akych okolnosti. Sama teoria, ale mohlo by to fungovat.
Pochybujem, ze nie si schopna sa zalubit, ale pustit si niekoho k sebe kvoli tomu strachu je naozaj tazke. Vyjadrila si to dostatocne, myslim, ze to kazdy pochopil. Chapem Ta viac, nez sa na prvy pohlad zda. Aj ja som sa hanbil za svoje telo, bal som sa v lete na kupalisku vobec vyzliect, ale postupne (trvalo to roky) som zacal brat svoje telo take ake je s tym, ze viem, ze nie je najkrajsie na svete, ale zacal som ho mat rad. Este mam vela prace pred sebou, ale uz si ani nepamatam, kedy som sa naposledy hanbil vyzliect na kupalisku. Teraz si uzivam slnko kolko mam chut a moje telo sa odvtedy skoro nezmenilo (myslim tie partie, za ktore som sa hanbil). Je to naozaj o tom strachu, svoje telo nezmenis (ak nepocitam plastiku :)), je lepsie ho zacat akceptovat take ake je, ved aj tak je nadherne, ked si uvedomis, ze sa mozes hybat, ze si mozes vychutnavat vodu v lete. Je to take vyzdvihovanie svetlych stranok a akoby ignorovanie tych temnych, ale ked budes k veci pristupovat optimisticky, dalej zajdes. Ved sme tu, aby sme si uzivali radost a nie aby sme sa v depresii a zakomplexovanosti trapili. Niekedy je tazke taketo veci prekonat, ale urcite to ide. Mne sa aspon nieco podarilo a tak viem, ze to ide, niekto to ma tazsie a niekto zasa lahsie, ale ide to. Aj Ty to zvladnes.
apolon--vsetko co vravis je krasne a mas pravdu,ale ja sama za seba mozem povedat,ze kvoli tomuto problemu som neni schopna zalubit sa..kdeze zalubit sa..nedokazem si nikoho k sebe pripustit.Bojim sa!Je to len blby strach!Chlapec ma moze mat strasne rad a ja jeho taktiez,ale ten strach vo mne,ze co ak na to pride,co na to povie??Ten ma prinuti rychlo zdupkat a schovat sa pred svetom....neviem co viac k tomu dodat!Asi malokto to pochopi,ale co uz..neviem to poriadne vyjadrit...
Tak som pri veceri rozmyslal o tom, co som Ti napisal. Tym, ze laska vyprcha, som mal na mysli zamilovanost. Ta je zo zaciatku vzdy obrovska, vsetko je lahsie, ziarivejsie, proste mas pocit, ze neexistuje ziadna prekazka, pretoze by si cez nu jednoducho preletela. :)) Ked je clovek cerstvo zamilovany, nevidi ziadne prekazky, vsetko sa da vyriesit, lebo neuveritelne miluje. Ked vsak prvotne nadsenie opadne (tak do 1-2 tyzdnov - aspon u mna) zapoji sa rozum a zacne vsetko analyzovat. Clovek zrazu nevie, ci ma pocuvat rozum alebo srdce, lebo obidve nieco vravia a nie vzdy sa zhodnu.
Laska je komplexna vec, aj ked zamilovanost pominie, neznamena to, ze Ta uz ten dotycny nebude mat rad, len Ta uz nebude zboznovat (ako Bohynu), ale bude Ta lubit, ak Ta ma stale rad. Je to na dlhu debatu a kazdy nieco o tom vie, tak to nebudem rozpisovat (aj tak som uz toho natukal prilis :)). Len som chcel povedat to, ze ak tam bola vo vztahu len ta zamilovanost, tak to dlho asi nevydrzi, na lasku treba toho viac.
lienka2, nemusi byt az tak chapavy, hlavne nech Ta miluje z celeho srdca, otazkou ostava, co sa stane, ak nahodou laska vyprcha. Vtedy by bolo dobre, aby bol aj chapavy a tolerantny. Ale laska robi zazraky, pokial bude, je jedno ako vyzeras. Plati to aj naopak, ked vyzeras dobre, je lahsie sa zamilovat do pekneho dievcata. :)
Ten mail je urcite dobry, nedalo mi to a pozrel som si Natasin profil na Azete, ktory som si vypatral z toho uvedeneho mailu.
nataska-to som ja Nikuska91 len z ineho nicku...uz som sa ti pokusala poslat mail,ale akosi to nejde.. :(Urcite to je tvoj mail??ja som z toho uz zufala.. :(
ano,je pekne co napisal..az je tomu tazke verit..Bo co ak nenatrafime akurat na takeho chapaveho?hm...
Ahojte vsetci,chcela by som reagovat na odpoved apolona.vies dost ma prekvapilo ze to napisal chalan.tak klobuk dole
nataska--velmi dobre viem ako sa citis..mam presne ten isty problem!Nemohla by si mi dat tvoj mail?myslim,ze si toho mame dost co povedat,hm?Aspon si mozme nejake tie skusenosti a prihody odovzdat.Totizto..ja mam ten rizdiel az 3 cisla.. :(Prosim napis!
Nebudem Ti klamat, dve cisla su naozaj dost. Nechcem teraz dosiahnut, aby si sa citila horsie, skor naopak, ale tento fakt nezmenis, musis zmenit svoje postavenie k tomuto problemu. Myslim si (nemam to vyskusane, ale verim tomu), ze ked najdes chalana, ktory Ta bude milovat z celeho srdca a Ty jeho, tak toto nebude ziaden problem. Ked Ta to ale velmi zoziera, tak si skus zistit nieco o plastickej chirurgii, neviem kolko taka sranda stoji, ale myslim, ze by sa to dalo urobit plastikou, proste by Ti to jedno prso zvacsili, aby si mala obidve rovnake a bude po probleme. Asi nebudes mat nasetrenu hotovost, ale existuju predsa v dnesnej dobe uvery bez uvedenia dovodu, tak to mozes skusit, ked by Ti to malo pomoct. Ale ak zmenis svoj vztah k sebe, tak ani tu plastiku nebudes potrebovat a vselijake zazraky sa deju, mozno potom (ked sa prestanes nenavidiet, ale zacnes milovat svoje telo) sa to da samo, akoby z nicoho nic, doporiadku. A ked nie, tak ked uz milujes svoje telo, tak nie je co riesit. :)