Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odstavajuce usi... :(

Príspevok v téme: odstavajuce usi... :(
dada

Odstavajuce usi.. tento problem ma trapi cely zivot a rozhodla som sa s tym nieco robit.. chcela by som podstupit operaciu.. najde sa tu niekto kto s tym ma nejake skusenosti alebo to uz ma za sebou? ako dlho trva operacia a prblizna cena? je to bolestive a ako dlho sa musia nosit obvazy? prosim o radu :-)

tiez

mno aj mne odstavaju usi a stve ma to moja spoluziacka si bola dat prisit usi a vyzera supwr pojdem si aj ja a neem kolko to asi taq priblizn emoze stat:D:DD:D:D:D::DD::D

delphia

stoji to okolo 15 tis. robi sa v lokalnej anestezii. po oper. nosis par dni celenku, neskor uz len na noc.
odkial si? v Ke viem odporucit plastickeho chirurga

klaraaa

poradite mi pls...mam 15 ale strasne mi to vadi ... nemozem nosit cop a ked je leto tak mi dlhe vlasy pekne lezu na nervy a moji rodicia beru smiatie spoluziakov ako pubertacke obdobie a nechcu to pochopit...a este kolko by to asi stalo?a proste povedzte mi ako to cele prebieha prosim

pinki

Dadka, ja som bola na operacii korekcii odstavajucich usi. Trvalo to priblizne hodinu a pol. NIc strasne to nebolo, iba len ked mi davali lokalne anestetikum, tak to bolo neprijemne ale inak v pohode. Platila som 14 tis, ale stalo to za to, efekt je krasny. Robil mi to MUDR.Simkanin v chirkoz, je velmi pedantny.

BuFFu_Y

mama mia :( ludkovia, ahoy :) poradili by ste mi nejakeho pl.chirurga? mam taky problem, jak i vy tu :/ cii :( hroza, kolko to moze stat operacia ?... plsss :) diK :P

dada

..no tak toto som si potrebovala precitat :) slova nejakeho odvazlivca - nebude to urcite boliet :) uz ani tak nemyslim na tu bolest, skor sa neviem dockat kedy budu moje uska take ake som chcela aby vzdy boli :) a dost bude trapenia so slonimi uskami :)a tie obvazy, to je asi najmenej, to tych par tyzdnov nejako vydrzim, aj keby som len doma s nimi mala sediet :)

misickaaaaaaa

noo tak ja v BA v jednej sukromnej ambulancii...a neboj sa nebude to urcite boliet. A este nieco ja som s tymi obvazmi normalne chodila po obchodoch a po vonku(len do skoly nie)das si na hlavu kapucnu a nebude to vidiet:))