Odstavajuce usi.. tento problem ma trapi cely zivot a rozhodla som sa s tym nieco robit.. chcela by som podstupit operaciu.. najde sa tu niekto kto s tym ma nejake skusenosti alebo to uz ma za sebou? ako dlho trva operacia a prblizna cena? je to bolestive a ako dlho sa musia nosit obvazy? prosim o radu :-)
odstavajuce usi... :(
a kolko to asik stoji v za
mno aj mne odstavaju usi a stve ma to moja spoluziacka si bola dat prisit usi a vyzera supwr pojdem si aj ja a neem kolko to asi taq priblizn emoze stat:D:DD:D:D:D::DD::D
ale baby, sak to je predsa sexy:)
bol niekto na operacii v poprade? kolko to teraz stoji? dik
stoji to okolo 15 tis. robi sa v lokalnej anestezii. po oper. nosis par dni celenku, neskor uz len na noc.
odkial si? v Ke viem odporucit plastickeho chirurga
Dadka, ja som bola na operacii korekcii odstavajucich usi. Trvalo to priblizne hodinu a pol. NIc strasne to nebolo, iba len ked mi davali lokalne anestetikum, tak to bolo neprijemne ale inak v pohode. Platila som 14 tis, ale stalo to za to, efekt je krasny. Robil mi to MUDR.Simkanin v chirkoz, je velmi pedantny.
mama mia :( ludkovia, ahoy :) poradili by ste mi nejakeho pl.chirurga? mam taky problem, jak i vy tu :/ cii :( hroza, kolko to moze stat operacia ?... plsss :) diK :P
..no tak toto som si potrebovala precitat :) slova nejakeho odvazlivca - nebude to urcite boliet :) uz ani tak nemyslim na tu bolest, skor sa neviem dockat kedy budu moje uska take ake som chcela aby vzdy boli :) a dost bude trapenia so slonimi uskami :)a tie obvazy, to je asi najmenej, to tych par tyzdnov nejako vydrzim, aj keby som len doma s nimi mala sediet :)