Odstavajuce usi.. tento problem ma trapi cely zivot a rozhodla som sa s tym nieco robit.. chcela by som podstupit operaciu.. najde sa tu niekto kto s tym ma nejake skusenosti alebo to uz ma za sebou? ako dlho trva operacia a prblizna cena? je to bolestive a ako dlho sa musia nosit obvazy? prosim o radu :-)
odstavajuce usi... :(
no kontakt som si pozrela na internete napisala som doktorovi mail ze co by som chcela a tak, on mi napisal kedy ma volne terminy a este som mu aj zavolala aby som sa s nim dohodla na presnom datume a vsetko bolo vybavene. no na operaciu ma objednal asi o mesiac neskor takze to bolo celkom fajn a na ziadnej prehliadke som nebola v podstate som sa s tym doktorom stretla az ked ma siel operovat.
baby sem pozrite, tu sa to riesilo.
:( no ja neviem :( rozmyslam ci sa mam na to dat alebo nie :( fakt sa trosku bojim :) najradsej by som sa dala uspat :)) lebo ja tiez odpadavam ked mi maju brat krv :)myslim ze si to napisala pravdivo s tou bolestou, nesmiem sa nou dat ovladnut :) a ako si ziskala na nich kontakt? ja by som isla tiez do bb, mam to blizko.. mala si pred tym aj nejaku prehliadku? cakala si dlho na operaciu?
vies co tie obvazy nie su tak hrozne ked mi bolo uz lepsie normalne som chodila s tym medzi ludi dala som si na to satku a nikto nevedel ani ze mam obvaz. inaksie mna to stalo 10 000 a dala som si to spravit v BB a ta bolest no da sa to prezit mna najviac boleli nie injekcie na umrtvenie ale tak da sa prezit, no neboli to ked ti to robia ale presne som citila ze co mi mozu asi tak robit. najzvlastnejsie je ze ja som sa ani moc nebala pred zakrokom a to som cela hotova inokedy ked mi len idu brat krv. A papamtaj si ze: strach z bolesi je vacsi ako bolest samotna!!!!
no mila dada mne dali dole obvazy menej ako pred mesiacom tak mam este v zivej papati ze ako co tak sa mozes pytat ja ti zodpoviem vsetky otazky a je dobre ze si sa rozhodla nieco s tym spravit ja som sa pre to strasne dlho trapila a teraz som prisla ze som ani nemusela a mohla som ist na operaciu ovela skor