ahojte baby,zaujimalo by ma,ze co si vsimate na chalanoch,proste akí sa vam chalani pacia.podla coho si ich vyberate...podla vzhladu???DAKUJEM
hm...JA
podla mna sa najskor samozrejme zalubia oci, ale potom sa musi srdce.. ak to zostane pri vzhlade, nema to pevne zaklady :) mne osobne su sympaticki chalani, kt su inteligentni, vedia ma rozosmiat a su sami sebou.. najhorsie je, ked sa chalan hra na nejakeho playboy-a :(
Ja som si chlapca nikdy nevyberala podla vzhladu...musela vzdy preskocit ta povestna iskra.Najidealnejsie je, ked je chlap aj pekny aj mudry.Musis sa v jeho pritomnosti citit skvele...
Mne vzdy pohlad skor zabludil k vysokym muzom s tmavymi vlasmi a hnedymi ocami...Ale zivot to zariadi po svojom a teraz mam vedla seba svoj ideal,ktoreho by som nemenila za nic na svete:blondacika s modrymi ocami,ktory mi ucaroval najprv svojim usmevom,snahou ma vzdy rozveselit a svojim dobrym srdieckom.:)
no, zhrnula by som to takto... baby si chalanov vyberaju len podla vzhladu cca do 20-tich rokov:)) Potom dostanu rozum /rozumej vacsina/ a pochopia, ze obal sice predava ale dolezitejsie je vnutro. A hladaju takeho, s ktorym sa maju o com rozpravat, ktory ich bude lubit aj rano neocesane a nenamalovane a ktory si nebude potrebovat dokazovat svoje caro na inych babach. A myslim, ze ci blond alebo brunet, modrooky alebo hnedooky... na tom naozaj zalezi len nejakej povrchnej pipke a taku by ste asi doma nechceli. Ci ano?
ja sa tiez velmi na vzhald neorientujem,ale som zatazena na dlhsie vlasy :D tmave :D skor mi ide o spolocne zaujmy a tak,aj ked to na prvy pohlad tazko zistit.
skazaton: Aj ty aj ja ledaze by som si nasiel esmeraldu.
musi byt harmonia aj vo vnutornyach vlastnostiach aj vo vzhlade.
Ze baby si nevyberaju podla vzhladu uau to som pocul vela krat ale situacia je trocha ina.
to ano...moze mat ten najkrajsi,najziarivejsi,najbelsi usmev na svete ak bude blb :-D
treba volit trosku ine kritéria podla mna..