ahojte baby,zaujimalo by ma,ze co si vsimate na chalanoch,proste akí sa vam chalani pacia.podla coho si ich vyberate...podla vzhladu???DAKUJEM
hm...JA
Ked ma niekto krasny usmev...
ano stav chrupu je velmi dolezity!!!
:-D
Mne sa pacia chlapci ,kt. maju styl .Maju slovo,stoja si za niecim,dievca sa citi pri nom chranene ,citi oporu . A co sa tyka stylu ..Aby mal vkus ,ja si potrpim na oblecení a ucese co sa tyka vzhladu :))))))) a zuby !!!
:-*krasny si
podla coho si ho vyberam??
takze...stretnem na ulici nejakeho chlapa,vytiahnem z vrecka meter,pekne si ho zmeriam a vsetko si zapisem,potom si cez FBI zistim o nom informacie..pokial to vsetko sedi s mojou tabulkou-odchylka cca 10%,moze byt..
To je ten rozdiel medzi chalanmi a babami, ze babam az tak nezalezi na vzhlade, proste nas chalan dokaze zaujat najma svojim sarmom, kolko poznam playbojov, co vobec nie su pekni, ale dokazu zenu oblbnut svojim spravanim alebo podobne...Proste nas musite zaujat najma tym, aki ste.Skoda, ze u chalanov je to na 90% o vzhlade, najma na zaciatku...
urcite nie podla vzhladu. mozno ten prvy dojem, ale ten byva zvacsa klamlivy, ide o to co v nom je, co z neho vyzaruje. najdolezitejsie je ako sa v jeho spolocnosti citim, aby sme si hlavne rozumeli a vzdy mali o com kecat:)
ahoj mino no chalan vobec nemusí byť nejý extra pekný stačí ked je sympatický má pekný úsmev je príjemný proste si s snim dobre rozumiem mne sa páčia viac štíhli vysokí takí "pavúci" a hlavne pekné oči su fajn ale to maju skoro všetci