Vyliecena z ppp-napiste

slavka567

Milá Summer, ja som trpela anorexiou, ktorá sa mi striedala so záchvatovitým prejedaním od 11 rokov. A všetko sa to začalo nevinnými diétami a postupne som padala do toho. Chvalabohu som už vyliečená, teraz vážim 60 kg pri výške 173 cm. Summer Ty to dokážeš, si statočná. Už len priznanie choroby je veľký úspech, pretože anorektičky a bulimičky to taja a niektoré veľmi dlho. Ochorela som, pretože som chcela byť modelkou, bola som naivná. Liečila som sa aj sama aj s pomocou odborníkov.
Súhlasím s alyiah, to závisí aj od toho, akých ľudí máš okolo seba a aj rodinu. Mňa vždy podržali, možno aj preto som sa vyliečila. A keď chceš predísť bulimickým záchvatom jedz všetko, ale s mierou, nedrž diéty a neprejedaj sa. Prajem Ti veľa šťastia, lásky a skoré uzdravenie.

mercedes

Dakujem jaja :-)) Vies, v praci aj tak sa nemozem prejedavat a vracat, ale musim hlavne pracovat a nemyslim na chorobu... Akonahle odbije siesta hodina nasleduje odmena v podobe sladkosti:-((

bronik

Ahoj Summer. Rada si s tebou popisem. Dostavam sa z anorexie.Nieje to lahke, ale da sa to. Rada ti pomozem. Mam 24 rokov a kym som si priznala, ze mam problem, trvalo to dost dlho. Prezila som toho s anorexiou fakt dost a konecne som nasla cestu, ako sa jej zbavit. Dufam ze uz navzdy. Aj ty to dokazes,len treba skutocne chciet. tesim sa na tvoj mail.

mercedes

Ahojte, ja trpim bulimiou uz 8 rokov..... je podla vas uspech ked som eliminovala vracanie na raz denne? Podla mna nie, aj ked psychicky uz nie som na to az tak zle. Cele dni som v robote kde sa normalne zdravo stravujem, potom ked pridem domov prejem sa a pred spanim to vsetko vyvratim. Trapi ma aj to ze ma to vyjde dost vela penazi- asi 130.- na sladkosti skoro kazdy den (po robote sups ho do obchodu!) Viac ma ale trapi zdravie, ale ked ja som zavisla od sladkosti a neviem sa toho vzdat :((