Prosim napiste mi nejaka baba mail alebo icq na seba ktora ste vyliecena z PPP a ste ochotne popisat si so mnou o tom... Ja by som sa vam ozvala...
Je to pre mna ozaj velmi dolezite pretoze ja sa momentalne snazim vyliecit z anorexie a bulimie a velmi by mi to pomohlo!
DAKUJEM
Vyliecena z ppp-napiste
moje vyliecenie vyzeralo takto:vzdy som si hovorila ze od pondelka uz nevraciam a nikdy to nedodrzala tak nakoniec to bola streda kedy som povedala dost.Bolo mi ale jasne ze tak lahko to napojde lebo ten blok v mojej hlave mi hovoril ze uz nikdy sa poriadne nenajem a tak som si povedala ze na zaciatok sa budem snazit vracat len raz denne a tak som to znizovala tri krat do tyzdna dva krat do tyzdna potom uz len v nedelu a tak som pochopila ze sa nemusim prezierat a ani si odopierat jedlo naucila som sa jest a jedlo vychutnavat dnes mam 52kg jedlo si neodopieram snazim sa od siestej uz nejest pijem vela vody a 2krat do tyzdna si zacvicim a je mi fajn citim sa super lebo viem ze svoje telo nenicim.Drzim vam vsetkym palce aby ste to dokazali aj vy a nech vas neodradi prvy neuspech skor nech vas posilni..
je to velmi tazke dostat sa z tohoto kolotoca ale nie nemozne.mne sa to podarilo a som na seba hrda.Ja som trpela bulemiou 10rokov bolo to najhorsie co ma mohlo stretnut.Samozrejme ze som to vtedy tek nebrala pretoze som jedla co som len chcela a bola som stihla.Ale uz 3roky som z toho vonku a stacila mi na to pevna vola..
ja som to tiež zvládla sama a som nesmierne šťastná. Neznášam to obdobie a verím tomu, že ak človek skutočne CHCE, dá sa to. Teraz jem pravidelne a mám jedlo aj rada, lebo človek jesť musí. A som ešte štíhlejšia, než v období bulímie. Základ je zdravo, pravidelne a malé porcie. Absolútne nejem sladkosti, pečivo a mäso
suhlasims alyiah..u mna podobne,tiez som to zvladla bez lekara,ale ja odporucam aj tak pomoc odbornika.vela stastia:D
ahoj :)
ja som trpela anorexiou a neskor aj bulimiou skoro 3 roky. dostala som sa z toho sama a islo len o silnu volu taku akou sa donutis prestat jest sa donutis aj zacat fungovat normalne :)
uz som skoro 3 roky uplne allright , zanechalo to vo mne spomienky na dost zle obdobie ale vela ma to aj naucilo. neverila som ze sa da z toho dostat aj bez lekara ale je to tak , vela zalezi od psychickeho stavu a ludi ktorich mas naokolo :) drzim palce a bud si ista ze tak ako si "zvladla" prestat jest tak sa da aj zvladnut vratit k normalnemu zivotu :)
ahoj :)
ja som trpela anorexiou a neskor aj bulimiou skoro 3 roky. dostala som sa z toho sama a islo len o silnu volu taku akou sa donutis prestat jest sa donutis aj zacat fungovat normalne :)
uz som skoro 3 roky uplne allright , zanechalo to vo mne spomienky na dost zle obdobie ale vela ma to aj naucilo. neverila som ze sa da z toho dostat aj bez lekara ale je to tak , vela zalezi od psychickeho stavu a ludi ktorich mas naokolo :) drzim palce a bud si ista ze tak ako si "zvladla" prestat jest tak sa da aj zvladnut vratit k normalnemu zivotu :)