Zensky Orgazmus

Príspevok v téme: Zensky Orgazmus
prdelkaba

no, vraj zeny mozu mat dva druhy orgazmu, vnutorny a vonkajsi.. vnutorny z bodu G pri sexe a vonkajsi z klitorisu... ako ja sa urobim ked sa robim sama alebo ked ma chaln tak zvonku, ale znutra sa mi este nestalo, pritom niektore moje kamosky maju pri sexe orgazmus normalne zvnutra..? ked sa proste nic nerobi s klitorisom aj sa neurobim, je to normalne? a inak ako dlho trva zensky orgazmus? mne asi tak 5 sekund a potom som taka citliva ze nechytaat .. to tam ma byt? len raz_ som pocula ze niektore baby maju orgazmus aj viackrat za sebou, ako to vlastne je?? a tak??? a niekedy sa mi stane ze este ani nemam orgazmus a uz to ej take citlive akoby som uz bola po a pritom nic... alebo niekedy sa proste neviem urobit.. je to normalne??? alebo?? dakujem .. :)

daro

volakde nizsie som videl otazku: kde je bod G?... ja som ho nasiel i ked som tomu celkom neveril... ma to suvis s vaginalnym orgazmom? pekne ukazane aj popisane je to na tejto stranke...-odkaz odstránený- keby sme my za mladi male taketo navody k dispozicii :)

carpe diem

loeb, a ja si zas myslim, ze je akurat tak herecka ;) ja sa tiez nemam problem urobit, absolutne, ale nekricim pri tom a uz vobec nie strasne. tak sa zamysli. kazda to ma inak, ale toto mi pride ako hrane, nic ine. a tiez sa mi da viackrat po sebe, ale nie sedemkrat a napr. mne sa uz potom ani nechce pokracovat a aj ma to trochu boli, takze neviem neviem.

loeb

S týmto problém nemám ,mne sa priateľka urobí aj 7 krát počas sexu cca 7-8 minutového ..strašne pritom kričí a chveje sa ...vraj som veľmi šikovný ale skôr si myslím že ona je veľmi citlivá ..sú také ženy ? ktoré je ťažko uspokojiť a naopak ktoré uspokojiť ľahko ? alebo ?

Trulko

ahojte..neviem ci to ma byt tak,ale orgazmus cez klitoris dosiahnem len v sprche a vaginalny neviem ci to je vlastne orazmus :/ ked sa cela trasiem hlavne kolena a zacne mi byt zima..musim hned objat svojho partnera..poradte mi prosim..s priatelom son2mesiace a som s nim velmi spokojna aj po sexualnej stranke..vopred Dakujem :)

maha2

ahoj ja mam 24rokou mam 7rocneho syna a orgazmus som mala iba vonkajsi,,,ten si viem spravit aj sama.ale vnutorny som asi este nezazila a chcel bi som ale neviem ako na to prijatela nemam a hlada sa tasko ti ze mam dieta ,ale ak bi ste mi mohli poradit bola bi som rada dakujem

prako

evelyn, ja by som zase moju priatelku lizal stale, lebo mi to velmi chuti, no ona moc nechce. Ona mi to odovodnuje tym, ze ma ovela castejsie vaginalny orgazmus, ze jej stimulacia klitorisu skoro nic nerobi. Niekedy 2-3x do roka sa urve a dokaze mat aj klitorialny orgazmus, ked sa moc snazim, ale hovori mi, ze to nie je nic v porovnani s vaginalnym. Ze klitorialny citi iba akoby v podbrusku a vaginalny, ze to ma uplne v celom tele.

evelynllilly

Caute, chcem sa opytat,ani ja nedosahujem orgazmus vaginalne ci stimulaciou bodu G....v minulosti ma priatel drazdil jazykom na klitoris, vtedy som orgazmus dsiahla viackrat..v polednom obdobi to uz nerobi..neviem, ci mu to je enchutne???...proste hanbim sa ho o to ziadat..pritom ja s tym naopak problem nemam.....môžete mi poradiť? ja viem, že komunikacia slovom je najlepsi sposob,lenze mne to pripada trapne, akoby som sa o nieco doprosovala....