ahoj chlapi,som len zvedava, ci sa najde medzi vami aspon jeden jediny, ktory neklame a je verny a nie len po jednorocnom alebo dvojrocnom vztahu, ale po cely zivot. Uprimny a starostlivy a ktory nie je sebec? A samozrejme vie povedat lubim ta a aj nejaku tu lichotku. Som zvedava kolki sa ozvete, strasne ma to zaujima, lebo cim dalej tym viac sa presviedcam, ze taky asi ani neexistuje.
existuje taky? neverim
sorry,nemyslela som to tak,skusenost s tym nemam vdakabohu,ale viem,ze by som ju nikdy neodpustila.len dostanem taky neprijemny pocit,ked o nej pocujem
je jedno ci je to zena alebo muz-je to clovek a clovek je identita sama o sebe..
kazdy sme iny,zly alebo dobry..sme ludia..nezalezi na tom ci sme zeny alebo muzi...sme ludia..je to iba rozdielnost pohlavi ale v kazdej skupine sa najdu podobni jedinci..
presne tak Soraja. je to tak. tu nejde o pohlavie, ale o cloveka, povahu, osobnost....
..ja mám dobrú náladu, wow:) idem preč!
ani ja toto nemám rada! ja mám rada, keď sa máme všetci radi! ale nesmie sa to zvrhnúť!
nehadajte sa, povedzme si to urpimne, niektre zeny a aj muzi su jednoducho svine, vyuzivaju, podvadzaju, klamu. Nechcem aby s ato tu zvrhlo na obvinovanie jedneho,alebo druheho pohlavia. No tak..
nemaju s nou problem. len si na takych nenatrafila. nemam rad, ked zacnu zeny na muzov takto kydat. kde je sebareflexia?
nechapem preco s tou vernostou maju taky problem,oni mozu,a ked to urobi zena,tak to uz nie
urcite sa najde. muzi su v podstate ako zeny. az na par rozdielov. ale hladaju to iste co zeny. ale samozrejme, ze su aj taky co su neverny a tak dalej. ale je dost takych co vedia byt verny, dokonca chcu byt verny.
no jasneee,vsak my to mame normalne vyhru.Vsade len sami dokonali chlapi.Zrazu! ale ked ich potrebuje,tak nie su k zohnaniu