Chcela by som vedieť ohľadom rekacii na TBC-očkovanie. Mala bola očkovaná v 6.týždni života. Po očkovani bola len mierna reakcia. Po 5 mesiacoch miesto vpichu zčervenalo a vytvorilo sa malé ložisko s hnisom. Je to normalne? dakujem.
Reakcia na TBC - očkovanie
Moj syn bol zaočkovany proti tbc v druhom tyždni života a teraz je nespokojny plače malo spinka ma to tak byť ako dlho,
Úrad verejného zdravotníctva zaznamenal vlani 207 nepriaznivých ohlasov na vakcíny proti TBC, čo je asi 90 percent zo všetkých hlásených ťažkostí po očkovaní, povedala lekárka Jarmila Lančová z úradu.
Nepriaznivé reakcie po vpichnutí vakcíny proti tuberkulóze brzdia podľa Orosovej ďalšie očkovania, napríklad proti tetanu, obrne či žltačke.
Na druhej strane, tuberkulóza usmrtí v Európe s asi 700 miliónmi obyvateľov ročne približne 66 000 ľudí, povedala už skôr Darina Sedláková zo Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO).
Petot-mas pravdu,ale aj tak...
aktualne.centrum.sk
Denz: Na tomto fóre ide o tuberkulózu. Už pred 40 rokmi bolo preukázané, že očkovaní ochorejú na túto chorobu častejšie než neočkovaní. Takže čo by sa stalo, keby sa očkovať prestalo? Ľudia by boli zdravší.
Túto vakcínu zrušili a miestami aj zakázali vo väčšine krajín EÚ. Fíni s ňou prestali skôr než plánovali, práve kvôli vážnym nežiadúcim účinkom, ktoré boli väčším problémom, než samotná tuberkulóza.
Fíni používali rovnakú vakcínu ako my. Čo nie je dobré pre Fínov, to je vynikajúce pre slovenské detičky...
Čo sa zmenilo pri očkovaní dospelých-
www.zzz.sk
mira-
primar.sme.sk
Keby bola na vine genetika, tak naši predkovia by mali samú cukrovku, rakovinu a iné choroby. Štatistiky ale hovoria, že na tieto choroby ochorie čoraž väčší počet ľudí a v mladšom veku. Cukrovka bola kedysi choroba pár bohatých jedincov, chudobní, ktorí sa neprejedali "lahôdkami", jedli skromne, pohybovali sa a žili na vzduchu, ju nemali, dnes je z nej celosvetová pandémia.
kix- imunita sa da zlepsit zdravou stravou....ale genetiku neovplyvníš .....
a to,ze budes papat len zaleninku...si myslis .,ze ti pomoze???
je kopec chorob kde je potrebne to riesit zasadnym krokom...liekmi a ockovanim,.
denz, ale imunita jedica sa vytvara stravou a zdravym ziv. stylom a ten je bez chemie. Takze mira ma vlastne pravdu.