Reakcia na TBC - očkovanie

Denz

mira- ja zmenu nemam a tiez dycham uplne v pohode a nic ma netrapi!
Si len nahovaras hluposti......poznam ludi co zdrsvo zili a maju rakovinu!!!
a poznam aj pravy opak a su uplne v poriadku!
Tak zrejme to bude o niecom inom!
Ak raz mas predispoziciu na choroby tak ich budes mat aj co by si sa ako stravovala!
Je to vsetko o genetike a imunite jedinca!

- mira

Nejde len o očkovanie, ale i o lieky, chémie pridávané počas pestovania poľnohosp. plodín a chovu zvierat, chémia pridávané do potravín počas spracovania.
Vždy sa pobavím na tvojej NAIVITE, ako veríš že všetko je neškodné. A že tvoje orgány sú postavené tak, aby spracovávali chemické látky.

Ja dýcham vďaka zmene stravy výborne, na rozdiel od ľudí ktorí tu pýtajú rady na neustále sa opakujúce problémy.

Denz

mira-tie tvoje úvahy ma riadne vedia pobavit:DD
ty si odkial???.....co sa ludia davaju ockovat kazdy den tri krat???:DD
To co dychas je niekolko nasobne horsie ako dat sa raz dva krat do roka zaockovat!!!

- mira

Vedľajším následkom chémie býva najčastejšie pomalé a postupné poškodzovanie zdravia, ktoré sa nakoniec pripíše na vrub pôvodného ochorenia, nie pôsobeniu chémie.
Smrť, dokonca okamžitá smrť po použití býva krajný prípad, ktorá načas síce zvíri verejnú mienku ale keďže dnes málokto trpí len jedným ochorením, .....

Denz

ale percento tych onemocneni z dovodu ockovania je oproti tomu co spôsoby nezaockovanie tiez takmer nulove!
Len tak pre zaujimavost....zomrel teraz niekto na dosledok ockovania,???....ci skor zomrelo niekolko s tych co ockovat sa nedali.....
nechapem take rozmyslanie!
Si ani neviem predstavit co by sa dialo na infekcnych oddeleniach so sesrtričkami ak by neboli ockovane proti onemocneniam s ktorými sa tam kazdy den stretavaju!!!!!

Peto T

Denz: Vedľajšie účinky vitamínov sa predsa len nedajú porovnávať s vakcínami. Pri BCG vakcíne 1:100000 je možno výskyt veľmi vážnych komplikácií. Hnisavé abscesy lymfatických uzlín sú omnoho, omnoho bežnejšie. Musia sa riešiť chirurgicky a dlhodobou liečbou ťažkými antibiotikami.

A to všetko pre neúčinnú vakcínu, ktorá sa v EÚ už nepoužíva, s výnimkou ČR a Bulharska. V ČR už aspoň zrušili preočkovanie v 11 rokoch, ktoré nie je vedecky podložené a ide o poveru hodnú rozvojových krajín (podľa prof. Koleka).

Denz

zizka- vedlajsie ucinky su take,ktore sa MOZU vyskytnúť ....neznamena to vobec,ze ich clovek dostane.
Aj vitamin mam vedlajsie ucinky vo forme tabliet a tiez to neznamena,ze ich dostanes....
Je to jedna k sto tisic,ze reakcia sa prave teba dotkne.

žižka

Dceru očkovali 4.11. 09 klieštovu encefalitidu a chripku. Dneska jej očkovali TBC chcem sa spytaat či sa jej nemože nič stat alebo ake ma vedlajšie učinky.JHBK