Co je to orgazmus?

cica

aj ja som s tymto mala problem a v podstate to trva dodnes...ale stretla som chlapa ktoreho vobec nemilujem a ani on mna ale mame taky skvely sex,ze hmmmm robim stale ked si na neho spomeniem,jednoducho mi vyhovuje po fyzickej stranke a v technike ale ma o 10 rokov viac odvtedy spavam iba s 30-nikmi ja mam 26...nemusis ho milovat (aj ked je to velmi individualne!!!)ale musite si v posteli rozumiet a byt kompatibilni...

Patika16

no podla mna by si mala mat chalana takeho co budes s nim dlhsie a casom si na seba zvyknete a a zosinchronizujete sa a bude to ok

nee-o

No ja by som povedal, že 25 je dosť dobré číslo a ak by si niektorého z nich mala naozaj rada a milovala ho - tiež on teba, tak by s tým nemal byť problém. Skús niekoho úprimne milovať, možno to pôjde. Ak chceš ale byť i nadaľej štatistkou tak skús análik, aj takto by to malo ísť. Best Regards

*.*

vyskúšaj cviky na posilnenie svalov malej panvy - mne pomohli. Čo sa týka striedania partnerov - prajem Ti nech stretneš lásku a zažiješ to s ňou.

Jedná sa o cviky svalov malej panvy, ktoré su pomenované podľa doktora Kegela, ktorý objavil toto cvičenie. Tieto svaly sú upnuté na lonovú kosť a slúžia ako akési závesné zariadenie orgánov malej panvy. Aby ste tieto svaly vyskúšali a dokázali ich rozlíšiť, skúste zastaviť a opäť začať močenie.

Ako cvičiť?
Pokiaľ ste svaly lokalizovali, tak ich jednoducho napínajte a uvoľňujte – opäť a opäť, asi 200-krát za deň. To sú základné Kegelove cviky.
Existujú mnohé variácie týchto cvikov:
- stupňovité cviky (pomaly stupňovito sťahujte svaly až na maximum – akoby ste postupovali po schodíkoch)
- cviky na výdrž (držte svaly napäté dlhšiu dobu, napr. 5 sekúnd)
- vykleňovacie cviky (zatlačte, aby sa svaly čo najviac vyklenuli a následne ich stiahnite)
- a rôzne ďalšie obmeny týchto cvikov

Aký je prínos Kegelovych cvikov?
Toto cvičenie má mnohoraký prínos:
- trénované svaly uľahčia pôrod a je väčšia šanca, že vaše perineum ostane neporušené (menšia pravdepodobnosť trhlín a dôvodov na epiziotómiu)
- zvýšenie sexuálneho pôžitku pre oboch partnerov
- prevencia vyklenutia (prepadnutia) orgánov malej panvy
- pomoc pri predchádzaní úniku moču

brunca

25 v 24 rokoch? celkom slusne cislo...ak to beries ako na beziacom pase sa necudujem ze si este nezazila orgazmus.tiez som mala viacerych partnerov a nemohla som dosiahnut orgazmus stalo sa to az s clovekom ktoreho som naozaj milovala a mali sme na to cas celu noc.

bendy

ak niekoho zaujima moj pripad tak ho tu spomeniem. Od mojho prveho sexu ked som mala osemnast dosiahnem orgazmus zakazdym a vacsinou nie len jeden. Stalo sa mi iba raz ze som nedostala orgazmus a to ma pol dna bolela hlava a triasla som sa na celom tele. Moj priatel tvrdi ze dievcat ako ja je malo ale ja neviem co si o tom mam mysliet. teraz mam 19 a s partnerom mame sex kazdy den. Mohla by som o tom pisat donekonecna ale chcem vediet aj nazor inych.