Prosim panov o nazor :)

Príspevok v téme: Prosim panov o nazor :)
lilun

Ahoj. S priatelom mame pekny vztah, co sa tyka sexu tak je to tiez super. Ja mu spravim oral, i ked to az tak nemusim, ale som stastna, ked vidim, ako je z toho mimo. No ked chce robit on mne, tak mu to jednoducho neviem dovolit, lebo sa hrozne hanbim. Aj ked je tma. Keby si vypijem, tak som rozsafna:)a nevadilo by mi to, no pit nemozem, bo beriem lieky. Neviem mu uverit, ze sa mu to nehnusi. Prosim pani mohli by ste mi povedat svoj nazor ako to vnimate ked robite oralny sex? Dakuejem

gurm1

Mna to tiez velmi vzrusuje a milujem ked jej to mozem robit..a naviac mi aj chuti:)...a je to uzasny pocit pozerat sa na zenu aka je mimo z toho

DebilnyDebil

nedokazem pochopit ako sa niekomu moze hnusit oralny sex... moje dievca mi doslova ide roztrhat trenirky, ked na to prichadza... nemoze sa dockat, kedy ho bude mat v puse... nooooo a asi nemusim hovorit ake je to potom divoko nadherne:D z mojej strany takisto. milujem jej krasny pohlavny organ a tiez sa velmi rad na nom vyblaznim ked ju robkam pusou... neviem, bereme to ako sucast sexu, tvzdy pred sexom pride na oral...

cattrine

prichadzas o velmi vela, ja som sa na zaciatku tiez hanbila, a rozmyslala som nad tym ze co sa mu na tom tak paci a vzrusuje ho, teraz to neriesim, a jednoducho si to uzivam, a je to super.

apolo13

Ja to vnímam tak, že chcem svojej partnerke vyhovieť, podľa toho čo má rada. Ked to rada nemá, tak to nerobím. Je to o komunikácií, skúšaní. Ale pochybujem že sa to niekomu hnusý, ved je to lepšie ako lízatko :).

zuzana175

ja byt na tvojom mieste, som stastna. ja by som zas chcela, aby mi to partner robil ustami. no jemu sa to doslova hnusi.a ja tak tuzim po tom.
ved ak mas neistotu, ako mu budes chutit, osprchuj sa tesne pred vasim stretnutim... no ziadne parfumy tam nemiesaj. najkrajsia vona je ta prirodzena

ferdik

No u nas je to zese tak ze ja by som jej aj lizat chcel ale hnusi sa to priatelke a neviem aku ju na to mam nahovorit. Ona mi oral poskytuje bezproblemov...Pre mna osobne je to velmi vzrusujuce

ivuus

nehnusi sa im to..naozaj..prichadzas o vela ked to nechces..ved tvoj partner ti to chce robit..lebo chce aby si aj ty prezivala to co on ked ty mu robis oral..tak preco sa toho bojis/ hanbis?