Ahoj. S priatelom mame pekny vztah, co sa tyka sexu tak je to tiez super. Ja mu spravim oral, i ked to az tak nemusim, ale som stastna, ked vidim, ako je z toho mimo. No ked chce robit on mne, tak mu to jednoducho neviem dovolit, lebo sa hrozne hanbim. Aj ked je tma. Keby si vypijem, tak som rozsafna:)a nevadilo by mi to, no pit nemozem, bo beriem lieky. Neviem mu uverit, ze sa mu to nehnusi. Prosim pani mohli by ste mi povedat svoj nazor ako to vnimate ked robite oralny sex? Dakuejem
Prosim panov o nazor :)
Ochranu som myslel ked budete robit aj nieco viac...
Snazim sa to brat ako to je, a preto som poziadala o nazor, aby som vedela ako to u Vas je :)
pri orale pouzivat ochranu?
Uz tolko neries lebo Ta bude boliet hlava. Jednoducho to ber tak ako to je. PS: pouzivajte ochranu by the way
Ne, odpor k tomu nemam. Len neviem pochopit co na tom muzov vzrusuje. Tak ale tiez nechapem, ako niekomu moze chutit whiskey, ked mne chuti len pivo:)
No to su len dohady, jednoducho on to chce robit, urcite ho to vzrusuje. Pre Teba to bude mozno velmi hanblive kedze mas k tomu odpor. Skus sa uvolnit a nemysliet na to, ze sa to Tebe nepaci a uzivaj si to. Toto plati len vtedy ak naozaj ide len o nejaku formu hanby, ak mas k tomu odpor a je to to neprijemne tak samozrejme ze partner by to robit nemal
Kompromis je taky, ze to nerobim kazdy den. No ja mu asi pripisujem moje pocity a preto sa hanbim, ked chce robit oral on, bo si myslim, ze viem ako sa citi.
Je mu sa to paci, a ak Tebe nie tak si musite pohovorit a najst nejaky kompromis....
Ale neviem pochopit ako to moze byt pritazlive, ked mne to pritazlive nie je. Ked to robim ja. Ale da sa to prezit, ked je pak cely happy:)
Lilun neries, ci to je pekne alebo skarede. Pre kazdeho muza je to pritazlive a vsetci to radi robia. Uvolni sa a nemysli na to ze Tebe sa to nepaci....muzom sa to paci...