Zdravim...Chcel by som sa opytat hlavne na nazor zien... Chodim s priatelkou uz 2 roky a teraz ma take obdobie ze nechce sex, ziadnu chut a ani ho nechce teraz...Sme sa o tom rozpravali a ze to ma uz asi 2 tyzdne...Bola prec asi tyzden a pol...cize sme sa nevideli...A s neverou to nema nic spolocne... Dakujem za nazory
Žena nechce sex
osscil1, kym budes niekomu nieco hadzat po hlave, skus sa najprv s tou svojou porozpravat. Chyba nebude len u teba (evidentne jej to s tebou nechuti) ale aj u nej (asi nikdy neprezila orgazmus, tak nevie, co to je). Takze si sadnite a ako normalni zdravi ludia sa porozpravajte...a ked nie ste normalni zdravi ludia a nedokazete sa otvorene porozpravat, tak to ukoncite a najdite si partnerov, ktori vam budu vyhovovat :)
Alenka-maxová.
Píšeš antika? Asi ju trafím tou antickou soškou,čo máme v spalni po hlave....a zasuniem jej ho!
Lebo honiť si ho na to nemám smer!!! Akurát tak nejaku náhradu...kapra-ty žužvajú!!
Moja mala to iste...tiež bola preč na dva týždne a ta nechuť na sex sa volá Robo....neveríš,uveríš!!!
Radšej si to spravím sám a pokoj, nebudem ju s tím trápiť a ani seba, keď nechce nechce ako chce raz na to príde...
len tu je problém, že to bolo zo začiatku 7/7 v týždni potom menej ale ako pravidelne a teraz už vôbec spomínala také dačo ,že možno ani už nebudem mať chuť ale podľa mňa to nemá nič spoločné s chuťou
aj ja mam ten problem :-( uz asi pol roka takisto.. :-( uz som aj antikonepciu vysadila pred 3 mesiacmi a stale nic :-( nevracia sa :-( co dalej?? neviem.. najhorsie je ze to neviem vysvetlit priatelovi, s ktorym som 2 roky.. viete nejako poradit?? co brat na jej zvysenie?? nejake caje ako bolo nizsie spominane alebo nieco..??
skus blizsie opisat ten problem. Ako ti ma niekto pomoct, ked podla tohto opisu sa moze jednat o tisic veci? Pokles hormonov, nova antika, stres a bla bla bla
moja zas začala odmietať orálny sex,pritom 69 bola naša 1 na ..aj hodinku...čo stým..chýba,chýba....
a ked to trvá pol roka ?? tak čo mám robiť ?
VIESCO ALE TO JE NORMALNE AK JE V STRESE TAK SA ANI NECUDUJ ALE V KAZDOM PRIPADE BUD JEJ OPOROU NETLAC NA NU SVOJIMI,,HORMONAMI,, PONUKNI JEJ LASKU ZATIAL BEZ SEXU A NESKOR KED BUDE V POHODE SA DOCKAS TAKEHO SEXU AKO NIKDY VELA ZDARU--)))