Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký cholesterol a triglyceridy

sasa121

Určite pomôže šťava z aloe vera a omega 3 a omega 9 mastné kyseliny z firmy FLP sú veľmi kvalitné a pomáhajú.Vybrala som 3 balenia a klesol mi cholesterol z 10 na 7,5.Ide to pomaly ale účinne, okrem toho pijem čaj z Veroniky lekárskej .

age44

nechcela som ta urazit, len si napisala velmi nepresne, ze pracujes u lekara. ospravedlnujem sa ti, ale seriozne. este raz, nechcela som. a vravim, uz staci, toto je forum o inom.

RNG

Alicin z cesnaku a cibule definitivne pomahaju, na to je plno studii. Okrem toho je to mierne antibakterialna a protirakovinna latka.
Ale vysledky policosanolu su ovela lepsie.
Ja jem podla moznosti aj cesnak, aj som dlhsi cas bral policosanol.

age44

pozri sa adi, mozes pracovat u lekara ako upratovacka, alebo sekretarka, a je to jedno. ja som sa neprisla hadat na toto forum, ani nechcem upierat nikomu jeho nazory. mam dve vys. skoly a celkom pribuzne tejto teme, takze prepac mi...za moj nazor.

adi

Mila Age 44,pracujem u lekara, takze viem o com rozpravam. Vela studii ukazalo, ze cesnak ma priaznivy ucinok na UDRZANIE nizkej hladiny tukov, UDRZANIE normalneho tlaku, chrani cievny system....ale urcite ti neznizi tlak alebo cholesterol.

dada

Momentálne som začala piť(už dva týždne) zelený jačmeň, tak som zvedavá, keď dodržím trojmesačnú kúru, aké budem mať výsledky...