Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký cholesterol a triglyceridy

RNG

Kaktusovite aloe, nopal a agave z nizuju tlak a zlepsuju vseobecne krvny obraz,hlavne pre svoje vzacne sacharidy ako galaktoza manoza, rozne cyklicke atd.
Nicia sa vyssiou teplotou, takze treba hlavne cerstve stavy alebo mrazom vysusene z nich na maximum ucinnosti.
A kedze je to vlastne priloha k jedlu, treba z toho nie miligramy, ale viac polievkovych lyzic pre ucinnost denne.

Anett

Na cholesterol je velmy ucinny
vyrobok
Cholesterone
Vytazok z kaktusu Nopal
Omega
T.P Lecithin
Poznam už niekolko ludi ktorym tieto vyrobky pomohli, pomocou nich sa im znormalizoval krvny tlak a cholesterol znižil.
Pre bližšie informacie ma možete kontaktovat na ana.p@centrum.sk
0902594046

RNG

Policosanol je mojich obchodoch,napriklad ,ale aj inde. Obvykle davkovanie je od 10 do 40 mg denne. Poznas to uz po 3 tyzdnoch na krvnom obraze.
Adresy a telefony najdes na boku tejto strany pod reklamy Google pod Doplnky Vyzivy (RNG)...

borovica

Ja som si cholesterol a triglyceridy znížila užívaním omega kyselín a lecitínu. Veľmi pomáhajú aj čaje na cholesterol, lapacho, čaje na spalovanie tukov, jablká a obmedziť mastné jedlá.
RNG napíš mi prosím ťa adresu, kde sa dajú objednať tie prípravky napr. policosanol.

RNG

Zober Policosanol a prestan sa znervoznovat okolo toho.
Vyhybaj sa jedlam s vysokym obsahom cukru a hlavne kukuricnych sladidiel(high fructose corn syrup)

mamina01

som v 27 tyzdni tehotenstva a mam cholesterol 7.8.co mam jest aby sa mi cholesterol upravil a dieta malo dostatocny prisun vitaminov?

RNG

Torvacard firmy Zentiva je atorvastatin, znamy pod roznymi menami, hlavne Lipitor.Potlaca v peceni vytvaranie cholesterolu.

Ezatrol(ezetimibe)Zentia potlaca v crevach absorbciu cholesterolu.

Oba su synteticke a hoci pomerne bezpecne, maju skodlive nasledky pre male percento pouzivatelov(myalgia, myopatia, pecenove enzymy a angioedema).

milluska

Ak uz zmena zivotneho stylu, diety a ine prostriedky nepomahaju, ostava lenkonzervativna terapia, mame velmi dobre skusenosti s Torvacardom a Ezetrolom

RNG

Policosanol je daleko najucinnejsi z komplexnych sacharidov(cukrovych alkoholov) a tiez zaroven najlacnejsi.
Davka 10-20 mg znizi "zly"cholesterol(nizkomolekularny lipoprotein, LDL)a zaroven zvysi "dobry"(vysokomolekularny, HDL)
Zaroven znizi triglyceridy a ciastocne zriedi krv pre lepsiu cirkulaciu.
Najdete v doplnkovych obchodoch, aj mojich.