Dobry den.Chcel by som sa Vas opytat.Mam zvyseny bilirubin.Teraz naposledy som mal namerane 52.Aktivne hrajem futbal.Doktorka mi povedala,ze mam viac oddychovat.Ale nic viac nepovedala.Chcem vediet ci mozem aj nadalej hrat aktivne futbal a ci mozem pouzivat alkoholicke napoje?Viem,ze bilirubin ma nejaky vplyv na pecen,ale aky to neviem.Dakujem za odpovede.
Bilirubin
ja bojujem so zvysenym bilirubinom cely zivot a jedine co mi zatial pomohlo (a to som toho skusala naozaj vela) bola celkova uprava zivotneho stylu podla principov ajurvedy. momentalne mi ocne bielka mierne chvilkovo zazltnu uz len ked mam ozaj velku zataz alebo co to dlhodobo zanedbam. treba sa do toho ale pustit komplexne a pod dohladom ajurvedskeho terapeuta. mozes napisat na info@shyama.sk.
Caute :) dnes mi zistili v krvy aj v moci zvyseny bilirubin. Ale, ja mavam bolesti v bruchu a mam aj nutkanie na vracanie :-/ Nema niekto taketo problemy ? Dikicko :-)
citam, ze kazdy ma zvyseny bilirubin... ja ho mam extremne zbizeny. to asi tiez nebude nic dobre, vsak? poradi niekto?
Ahojte!
Ja mám takú zaujímavú skusenost, že vsade čítam, aby sa pri zvysenom bilirubine nejedlo vyprazané maso, a mastne veci... Mne lekár povedal práve opak, aby som jedla viac vyprazaneho masa, že mam preto zvyseny bilirubin, lebo nejem vyprazane jedla... Tak neviem, co je pravda...
cafte :) noo ja mam zvyseny bilirubin geneticky ci ako,proste nemam ho docasne,ale na cely zivot..to je takisto zatazovana pecen?? tiez sa mam vyhybat alkoholu??
Tiež si myslím,že mu "fantasticky" poradil.To je,že mladí si neuvedomujú,ako si vlastne škodia a kým na to prídu,je neskoro.A kde sa potom pozrieš,samá cirhoza pečene.
Kazdy tu len caka pasivne, kym bude mat pecen poskodenu a veselo si berie latky poskodzujuce pecen.
Nikoho este nenapadlo, ze existuje cistenie a udrzba pecene skor, nez sa znici?
To mi tak pripomina automechaniak, ktory by povedal zakaznikovi, naco chcete udzbu, ked sa vam z auta este nedymi...
chcela by som vás požiadať o radu mám problém s výsypom na celom tele dokonca palce na nohách mi mokvajú koža z nich úplne zliezla boli opuchnuté hlavne pravá noha pri členku som si na to dávala skorocel a ocot celkom dobre sa to za týždeň zahojilo mám podozrenie z čínskej obuvi len ma teraz trápi že som vysypaná na celom tele priateľka vravela že to môže byť pečeň,nepijem nefajčím prosím o radu ako sa to dá liečiť