BABY KTORE IDETE SOMNOU CHUDNUT?

mary11

babenky ja som uz zufala potrebujem dat 5 kg dolee,ach jaj skusam dietu nevydrzim dlho prezeirem sa niektore dni amm ze by som len jedla a jedla newjem co amm uz robit:(

pexton

Ja som sa dnes rozhodla ze idem skusit schudnut bo som pribrala ale aci sa mi to podari neviem :DD...ok baby drzim aj vam palce a podme do toho xx

tamarka

hm, no mozno skusim ten ocot.. drzim ti palce na tych skuskach... a ked sa budes ucit, tak sa prezieraj ale radsej zeleninkou a ovocim :)

sajmonka

majkaaa dakujem za nazor,ale ja mam daleko od anorexii to mi ver schudnut potrebujem naozaj!uz nie som to co som byvala a musim to vratit na spravnu cestu aby som bola spokojna...

majkaaa

Sajmonka,hazarduješ so svojím zdravím. Vôbec nepotrebuješ chudnúť. A nechudneš preto,lebo Tvoje telo sa bráni,už nemá totižto z čoho chudnúť. Podľa BMI máš dokonca podváhu. Zamysli sa nad sebou.Ideš na cestu čo vedie k anorexii.

miselka

jablcny ocot vlastne pomaha traveniu a udrziava pocit nasytenosti. nechuti ti po nom tak papat, ale ma strasnu chut. az na vracanie mi ide, ked ho pijem. ale snad si zvyknem. tak ja som studentka vs, a s tymi obedami som na tom tak ako ty, chodim do jedalne pretoze je to stasne lacne a urcite by som kazdy den nemohla obedovat za 100sk..ja som rozmyslala ze zacneme so spoluziackou chodit do posilky, ale akosi sme sa vybrali ked skola konci, tak aj to padlo..tak uvidime co bude. zatial nejdem nic robit, pretoze prichadza skuskove a navyse mam dost tazke skusky, cize tam sa budem po nociach riadne prezierat

marika9

Diečata nebláznite, z čoho chcete ešte schudnúť. Žiadne diety, májú jojo efekt. Dôležitá je pravidelná strava v menších dávkach 5x denne, po 18 hod. nejesť. Dodržiavať pitný režim - 2 až 3 litre, nie sladené nápoje ale bylinkové čaje, nesladené a keď tak medom. Omedziť biele pečivo a nahradiť grahamovým, nízkotučné jogurty a pod. Doplniť to šte prírodnými výživovými doplnkami a výsledok máte zaručený. Opakujem, žiadne drastické dieta, môžete si tak iba narušiť metabolizmus.

tamarka

miselka
ako idem chudnut?...asi tak, ze zapojim do denneho rezimu hodinu pohybu...ci uz prechadzka s hafanom (dava mi riadne zabrat :D), alebo doma aerobik na dvdcku, alebo rychla chodza, bycikel ci korcule ked uz aj slniecko vyslo a tak... a chcem obmedzit aj stravu, ale kedze som studentka na strednej skole a moji obaja rodicia pracuju cez den, obedy mavam v skole...takze toto zmenit nemozem, ale mozem jest aspon menej... ranajky mi robia rodicia, pretoze inak by som nestihala, a na desiatu mi vacsinou kupuju nejake pecivo...blee tak ale nemozem protestovat..mozno to niekto poznate-zjes to a hotovo!...a ked pridem domov zo skoly, dam si vacsinou jogurt-activiu, a vecer nejaku zeleninu...obcas mam desny hlad-hlavne par dni pred kramami...tak vtedy zjem na veceru dost...pretoze vascinou pocitujem hlad vecer...nie cez den...co je skoda :(... tak ale zas som rada ze to netrva cely mesiac :) ... a teraz som zacala brat aj hak, tak dufam ze tomu neublizim a nezacnem priberat...pretoze ja si tuto vahu drzim uz dost dlho bez toho priberania, a nemala som cas chudnut, tak zacinam az teraz...no uvidime..
a mohla by si mi vysvetlit ze o com je ten jablcny ocot? ako sa pouziva a tak? a tiez ako ides chudnut konkretnejsie :)

sajmonka

majka_ : dakujem ale ono to neni az tak super ja som vzdy mala tak max 48 kg a bola som spokojna ale teraz som pribrala a potrebujem to schudnut no neviem ako na to.ja som sa dnes rozhodla ze budem pit len vodu uz som vypila asi liter...ale bola som si pokupit papanie od zajtra do piatku nejaky jogurt ovocie zeleninu snazim sa jest malo ale zdravo ale kila aj tak dolu nejdu...no ked drzim dietu z ovocia som vyradila banany a hrozno ma vela cukrov a nepomaha pri chudnuti...

majka_

sajmonka... ja osobne si myslim, ze mas dobru vahu a mala by si jest vsetko. ja mam 178 vysku a 79 kg... takze predsa len nieco s tym musim spravit. chcem byt pekne vysoka a stihlucka. jedno sa mi uz splnilo - som vysoka. ale nie stihla. viem, ze neschudnem lusknutim prstov, ale snad sa mi to podari inym sposobom.

ja som dnes na ranajky zjedla jogurt s musli (jogurt mal 200 g), banan a pomaranc. najblizsie si dam az obed a to budem mat kuraciu polievku s rezancami a dusene kuracie masko so zeleninou. a potom poobede sa posnazim len tak ovocie si dat alebo jogurt alebo nieco take. a potom uz nic. a chcem ist dnes na bycikel, tak dufam, ze sa mi to podari.