S priatelkou sme boli spolu 2 roky a nas vztah vyzeral velmi vazne! Od detstva ma psychicke problemy a mal som to s nou niekedy naozaj tazke, ale vzdy som stal pri nej a bol som jej pevnou oporou. Ja som to v detstve tiez nemal lahke a nanestastie ma to poznacilo. A prave to bol dovod pre priatelku, aby ma opustila. Dovod, ze v cudzom prostredi nasadzujem "drsnu" masku lebo sa bojim, ze by mi mohol niekdo ublizit... A tu masku som si vytvoril lebo som sa bal o moje citlive srdiecko... S jej traumou som jej vzdy pomahal a ona ma za moju odsudila namiesto toho, aby mi ako partnerka pomohla...
Partnerka mi "vrazila noz do chrbta"
viem..tiez som mala podobny problem..
no musis si cim skor uvedomit,ze pomoct mozes iba tomu kto tvoju pomoc chce a prijme..
myslim,ze darmo ti poviem pravdu,ty ju teraz este neprijmes..musis to pochopit sam,casom..cesty spat uz niet..bohuzial
...mam s tym problem, velky problem...
Romantik,vidim,ze nepokracujes najlepsie..
to ma mrzi..mozno je cas prestat sa tym trapit a prestat sa obvinovat..
nezachranuj lod,ktora sa uz potopila..potopi aj teba..
Lencok moja expriatelka je na tom presne tak ako si povedala. Hlada samu seba a nevie poriadne, co chce... Nemozem a ani sam nechcem ju stale otravovat, je to velke ponizovanie... Kazdy zaujem z mojej strany teraz berie ako moju ubohost... Nechcem, aby ma vnimala ako uboziaka, ale ani nedokazem na nu uplne zabudnut...zalezi mi na nej, na jej stasti! Ale teraz neviem, ako dalej...
Najhorsie na tom je, ze sa do toho obuli jej rodicia. Neviem ako si to mam vysvetlit... Vzdy, ked je doma, tak je s nasim vztahom zle lebo asi ma jej rodicia od prvej chvile nemaju radi, ale ja neviem preco? A ked sme sami, mimo ich vlpyvu, tak je vsetko v poriadku. Priatelka mi uz aj stihla poslat postou veci, ktore som jej daroval...
ahoj sklamany, ja mam psych.problemy a so svojim partnerom som sa kvoli nim neustale rozchadzala, ale on sa nikdy nevzdal, pred par dnami to vyzeralo na uplny koniec...ale predsa sa mi este ozval a chcel vediet preco, tak sme sa stretli...a tentokrat sme opat spolu a chce pri mne stat a pomahat mi...vies clovek ktory nie je vyrovnany sam so sebou a ma psych.problemy mnoho krat nevei co chce...myslim ze tvoja expartnerka je na tom podobne...sama nevie co chce, ma problemy a preto tapa, hlada samu seba...ja som taktiez svojho partnera neustale posielala do "haja", az teraz som si uvedomila ze mi chce naozaj pomoct...a ja dnes viem ze s nim to vsetko ovela lepsie zvladnem...drzim ti palce, nech to dopadne akokolvek, ak uz aj spolu nebudete, zober si z toho vztahu ponaucenie a mysli len na pekne veci co si s nou prezil a chod dalej...a mozno ze ona si uvedomi, ze pri sebe niekoho potrebuje a mozno sa ti sama ozve, chce to cas
a nespravil si jej nieco?
Nemozem sa jej uz ozvat, jasne mi to dala vediet cez mail, lebo volat jej uz nemozem... Nezela si to a vadi jej, ked ju kontaktujem...
ved to skus dat dokopy, ak ti na tom este zalezi
hlavne bude nutne sa poriadne a uprimne o tom celom porozpravat
to vies, zeny niekedy vymyslaju :)
K priatelke som sa na verejnosti spraval ako ku kralovne, nedal som na nu dopustit! Bohuzial sa somnou o mojich pocitoch nikdy nerozpravala, neriesila to, ak sa jej nieco nepacilo, tak to dlho v sebe drzala a potom sa to v nej zlomilo a rozisla sa somnou(asi 2x do roka)... Nie je schopna sa rozpravat o svojich pocitoch, snad preto, ze je bulimicka...