S priatelkou sme boli spolu 2 roky a nas vztah vyzeral velmi vazne! Od detstva ma psychicke problemy a mal som to s nou niekedy naozaj tazke, ale vzdy som stal pri nej a bol som jej pevnou oporou. Ja som to v detstve tiez nemal lahke a nanestastie ma to poznacilo. A prave to bol dovod pre priatelku, aby ma opustila. Dovod, ze v cudzom prostredi nasadzujem "drsnu" masku lebo sa bojim, ze by mi mohol niekdo ublizit... A tu masku som si vytvoril lebo som sa bal o moje citlive srdiecko... S jej traumou som jej vzdy pomahal a ona ma za moju odsudila namiesto toho, aby mi ako partnerka pomohla...
Partnerka mi "vrazila noz do chrbta"
vo svojej podstate si uplne rovnaky,len tvoje chyby sa obrusuju ako najvzacnejsi diamant a robia z teba dusevne lepsieho cloveka,ver mi. Teraz je z teba zlomeny muz,cosi sa v tebe zlomilo,lebo si miloval,veril a bol sklamany..myslim,ze nikdy to neodznie uplne,ale raz raz sa na to dokazes pozriet inak..
dva mesiace? tak to sa ti stalo zhruba vtedy ako mne :-)
hlavne nezatrpkni,aj ty si zasluzis lasku tak ako kazdy iny,a raz pride zena,ktora bude vediet prijimat tu tvoju a v rovnakej miere ti ju aj vrati...
Tieto dva mesiace pekla zo mna urobili uplne ineho cloveka, to je pravda, uplne ineho...
Nikdy nehovor nikdy! Mozno casom ano,mozno jej casom odpustis...ale teraz nie,lebo tvoja bolest je prilis velka..ja som povedala,ze prave to by ma asi najviac bolelo,kebyze sa s tym clovekom stretnem a po tom vsetkom co sme spolu prezili by sme si nepovedali ani Ahoj,to by ma bolelo..lebo tak ako boli zle chvile,boli aj tie dobre..
Kazdy clovek ti v zivote cosi da,preto tu je..i ona ti nieco dala,aj ked aj vzala..kazdy clovek nas vedie k vlastnej dusevnej dokonalosti,tiez som sa poucila a aj ty sa musis,pre svoj dalsi vztah,ktory urcite pride..a bude ovela lepsi ako ten pred tym,prave vdaka nej,prave vdaka tej bolesti,prave vdaka chybam,ktore si spravil a na ktorych si sa poucil.Musis sa poucit inak sa situacia opat zopakuje.Ja uz napr. viem,ze s takym clovekom by som znovu do vztahu nesla,viem dnes i to,ze ani mala loz sa nevyplaca..
S tym dnom som si to dnes zazil... Hlbsie som uz padnut nemohol... ale na novy zaciatok to bolo nevyhnutne! Uz nikdy nebudem schopny s nou byt coilen kamarat! Teraz to uz viem... Nikdy...
nemas za co..viem co citis,lebo som citila to iste,ta bolest,trapenie ma skoro zabilo..nechcem aby si prezival to iste,aj ked ta vobec nepoznam..
a ked to nevydrzi,tak prid zas..
treba plakat..plakat tak,ze uplne vyzmykas svoju dusu aj srdce,tak,ze uz nebudes vladat sa ani nadychnut,treba padnut az na dno a od neho sa odrazit a vystrelit opat hore..
Dakujem Shakti! Dnes sa mi trosicku ulavilo, aj ked neviem ako dlho mi to vydrzi...
dobre na to ides,len sa poriadne nastvi!
lebo je to presne tak ako pises! Nie si vec ale clovek,a zasluzis si aby sa tak k tebe ini spravali!!
Som zhrozeny ako sa ku mne mohla takto zachovat, akoby som ani nebol clovek, co nieco citi...akoby som bol iba nejaka vec...dovod vsetkych jej problemov...
Je mi z toho zle, dal som jej vsetko, co som mal, spraval som sa k nej ako ku kralovne a takto sa mi odvdaci???
To je ohavne!!!
nemozes za to iba ty sam!!! Chyba je vzdy na oboch stranach! Tiez som si to vycitala,ze je to iba moja vina atd.ale pochopila som,ze chybu sme spravili obaja!
A co chces spravit? Vlamat sa k nim domov,uniest ju,triast s nou dovtedy kym to nepochopi??
Ked ja si to tak vycitam, ze si za to mozem sam, ze musim nieco urobit, aby to takto nezostalo...