Dobry den.
Jeden chalan ma celkom pritahuje. Je vysoky, taky normal-celkom peny na tvari. Troska je sexi. :-P
Postava je normalka.
Moj problem spociva vtom, ze on ma iba 15 a mne uz bude 19.
On takisto vyzera na 19. Mne by to ani tak nedadilo ze ma 15, ale moje kamosky. Co by si o mne pomysleli, keby zistili ze ten 19 rocny chalan po ktorom idem nema 19, ale ma len 15...
Co by ste mi poradili Vy? Mne pripada byt o 1000% vyspelejsi ako jeho rovesnici.
Aj co som pocuvala jeho rozhovory v skole na chodbe, tiez si myslim ze je aj inteligentny, a spravanie ma tiez na tych 19. Ale neviem, ako sa mam rozhodnut.
Poradte mi...
co mam robit??
(sem tam aj on na mna hodi tym peknym ockom).
dikes :)))))))
Jeden chalan ma...
a ked mam tebe poradit skus to, za skusku nic nedas.. a mas co stratit? normalne kamosky to pochopia a tie blbsie musia byt riadne sliepky
este som mu aj cuval autom do dvora :) keby vedel ze nemam ani vodicak dla by mi ale myslim ze mu to potom doslo :D
baby cest normalnym ja som mal tiez 15 a hovorili ze mam rozum na 25,, raz mi dal dokonca majitel firmy aby som mukupil cigarety a ja ze nemozem nemam 18 a on co ja ze mas 25 :), niekedy to je dobre ale niekedy nie..
jacko uplne suhlasim moj kamarat ma 29 a sprava sa jak 15 rocny pubertiak...
z presova... :)
lenka7..odkial si?
ale niektorý 30 ročný majú menšiu zodpovednosť ako 15 ročný. Ako môže niekto o druhom napísať že je decko bez toho aby ho spoznal. Čo ak je viac vyspelejší ako my dokopy. 15 ročný chalan - to kedysi už bojoval vo vojne, bol kráľom atď. Spermie rovnako ba aj viac trepú do hlavy 30 ročnému ako 15 ročnému.
mam ten isty nazor ako nina30...mne stačilo, ked som mala 17 a chodila som s 15-16 ročnym..bol medzi nami sice len rok a pol, ale on mal ešte detsky rozum...nehovorim, že ja som bola dospela, ale určite som mala ine myslenie a aj myšlienky..baby predsa dospievaju skôr ako chalani...no nie? ;-))
Lenka 7 - máš 19 a on 15 , veľmi nesprávna kombinácia, keby mal 20 a ti 24 tak to je už lepšie, Tu nejde o ten vekkový rozdiel , ale o to ako to je. On je ešte decko aj keď vyspelé, ale je to dieťa a ti si už skoro žena. Nemám nič proti tomu keď si niekto začne s mladším ale nech ten mladší nie je ešte skoro pod zákonom. Porozmýšlaj kým niečo spravíš, tých pekných chlapcov bude šte ajjaj... .