Dobry den.
Jeden chalan ma celkom pritahuje. Je vysoky, taky normal-celkom peny na tvari. Troska je sexi. :-P
Postava je normalka.
Moj problem spociva vtom, ze on ma iba 15 a mne uz bude 19.
On takisto vyzera na 19. Mne by to ani tak nedadilo ze ma 15, ale moje kamosky. Co by si o mne pomysleli, keby zistili ze ten 19 rocny chalan po ktorom idem nema 19, ale ma len 15...
Co by ste mi poradili Vy? Mne pripada byt o 1000% vyspelejsi ako jeho rovesnici.
Aj co som pocuvala jeho rozhovory v skole na chodbe, tiez si myslim ze je aj inteligentny, a spravanie ma tiez na tych 19. Ale neviem, ako sa mam rozhodnut.
Poradte mi...
co mam robit??
(sem tam aj on na mna hodi tym peknym ockom).
dikes :)))))))
Jeden chalan ma...
...
no..takto..ja chodim uz rok a pol s o 2 roky mladsim..on ma 16 ja 18..taham na 19:))zozaciatku mi klamal ze ma o rok viac ..zevraj preto aby som hned nezutekala..tiez je takisto vyspelejsi aj rozumovo aj vyzorovo kao jeho rovesnici,a ten vek nehra ziadnu ulohu..iba vjedinom..jeho rodicia..ked zistili ze spolu spime tak narobili cirkus ze konec..a vinna som bola ja lebo som starsia.podla nich som ho znasilnovala ci co..a este ze nie vzdy ho pustia kam chce ist..napr. taka dovolenka to este ani nebolo..ale ak ma v pohode rodicov tak nemas co riesit..aj mna odhovarali a aj odhovaraju..ale ja si robim co chcem..je to moj zivot:)tak vela stastia...jaj..a tiez chodime do jednej skoly:D
teraz poviem, zaco ma tu ukryzuju.
Mne sa to teda nepaci. Nech chcem byt akokolvek tolerantna, stale mi nieco hovori ze je hlupost. Ine by bolo keby ste mali mozno obidvaja o 5 rokov viac ale teraz. Boze zamilovat sa do decka ?? Sa cudujem, 19 rocna baba potrebuje nieco viac. a mozno by nebolo zle sa s nim len tak stretavat a trochu si ho otukat a mozno zistis, ze vsetko bolo len prvy dojem.
ZABI TE MA.
mne sa ten chalan paci. ja sa len pytam na nazor ostatnych...
Tebe vadi krivsi nostek??? Nuz...ak uz zo zaciatku niecoho, co sa este nezacalo, hladas chyby a zdovodnenia, tak to podla mna nema cenu...Laska nie je sietou presne nalinkovanych ciar a nemozes sa rozhodnut, ze ked ti mi povieme, ze vekovy rozdiel nevadi, zacnes ho lubit.
ten chalan ma aj trosku nostek.... nooo..
troska krivsi, ale len troska...
vadi mi to, ale len malicko..
prečo riešiš také sprostosti ako to, čo povedia tvoje kamošky?! to ti na tom tak veľmi záleží? ja som mala chalana, ktorý bol o 3 roky mladší a bolo nám spolu super, nikto mi nepovedal ani slovo o tom, že čo to robím, či mi nešibe atď. a keby mi to aj povedali, je to môj život a keď mám niekoho rada, vek nerozhoduje! pači sa ti? tak to skús a kašli na názory iných, sama uvidíš, či to bude stáť zato!