Skusali ste niekto ionizacnu kefu na vlasy?? Oplati sa do nej investovat pre krasu vlasov?? Piiiiiste :)
Ionizačná kefa?
No ja som mala kefu ale mám dosť jemnučké vlasy tak sa mi ani nehodila stačí mi táto kefa a vôbec mi neelektrizujú vlasy-odkaz odstránený-
Nikiz top kefa so zehlickou v jednom je podla mna orava zvk-206. Mám husté, nepoddajné, nefarbené vlasy a neviem si ju vynachváliť. Vlasy vyžehlí, upraví a nemám pocit že by mi ich zničila. Určite by osm šla do tejto opäť :)
Ja som si kefu kúpila na tejto stránke: ayo.sk . Som s ňou veľmi spokojná a aj cena je super. PS: na tej stránke sú aj iné farby na výber, stačí popozerať :)
Prosim Vas zeny aka znacka je top tej kefy mam dost huste vlasy a neposlusne kucery dakujem Vam
Ahoj baby, chcem sa podeliť o skúsenosť s ionizačnou kefou. Prišla mi včera, skúšala som ju dvakrát a musím povedať, že je dobrá. Vlasy mi neelektrizujú (čo ich mám dosť jemné), celkovo rýchly proces žehlenia.. čo sa mi tiež páči, že narozdiel od žehličky, vlasy pôsobia prirodzenejšie, oveľa hustejšie.. Hlavne je to super vec, ak sa ráno ponáhľate, rozčešete aj vyrovnáte v jednom. Super
Ja ju mam je skvelaaa.... ak by niekto chcel mam ešte 1 novu zabalenu ☺
Ahojte zienky. Dostala som ionizacnu kefu ako dar. Kedze mam dlhe vlasy skoro po pas rozcesat ich je niekedy umenie. Tato kefa je fakt super mam po nich krasne, leske vlasy a hlavne sa super rozcesem bez vysklbania pol hlavy. Tak urcite odporucam aspon pre mna je to super vec.