Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ionizačná kefa?

tinna357

Ja som ju skúšala teraz keď som bola v Los Angeles... a musím povedať že je celkom dobrá.. a to som skúšala len tak cez deň.. takže myslím že keď sa po umytí použije tak to je super ! :) chcela som si ju kúpiť ale už mi neostali peniaze :D ale chcela by som si ju kúpiť cez internet ... ak ju niekde uvidíte prosím napíšte mi mail :)

KaliKali

Ja by som si ju práve preto chcela zakupit aby som nemusela stale zehlicku vyuzivat kedze ta vlasom naozaj skodi

katuša

nemám síce skúsenosti s kefou, no aj v žehličke mám ionizátor, vlasy mám hebké, no zrejme nie vďaka nemu a fakt je, že aj mne vlasy elektrizujú ak prídem do styku s nejakou látkou,ktorá má na to vplyv.

KaliKali

Má tu ešte niekto s ňou nejakú skúsenosť? Sú po nej vlasy naozaj jemnejšie a menej zeelektrizované a rozlietané? Zvažujem kúpu:))

Ivuska789

Ahojte :) tak ja som dnes vyskusala prvykrat tu kefu a musim povedat, ze ma to milo prekvapilo fakt - nezvyknem takto pisat na fora, ale teraz som musela - naozaj odporucam :) vlasy su po precesani hebkejsie, lesklejsie, neelektrizuju a je to dost podobny efekt ako keby ste pouzili zehlicku - len to nenici vlasy.. :)

heninka

včera tj vo štvrtok to akurát predvádzali v dámskom magazíne na stv 1.pozrite si archív tiez ma to zaujalo, ale nemyslim si žeby to tie rozpírene vlasy až tak uhladilo, lebo malachovska to tam skúšala a ona už teda ma fakt tie vlasy rozlietane strasne napírene :D

heninka

včera tj vo štvrtok to akurát predvádzali v dámskom magazíne na stv 1.pozrite si archív tiez ma to zaujalo, ale nemyslim si žeby to tie rozpírene vlasy až tak uhladilo, lebo malachovska to tam skúšala a ona už teda ma fakt tie vlasy rozlietane strasne napírene :D